Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dario007:
Ovi iz nove serije dugo ostaju na tih 18.7-18.8mm,sa 19-19.2mm dode kroz 100km na tu mjeru i tako ostaje.Napravio sam sa tom serijalom 500km,a remen je bio rabljen i mjera je postojana.Tako je i na Poweru,s njim imam dobrih 1500km i kod njega je 18.8mm
Remen s Topom sad ide ekstemno visoko,kod multivara to nisam nikad imao,niti sam kod ikog vidio da ide tako u iber.Crijeva uljne su jos netaknuta,za bendix nisam siguran,ali crni tragovi su po njemu.Moram duze provozati pa vidjeti...
RunnerSukosan:
Mitsuboshi je bar 5 razina iznad serijskog, ja i rocko bas usporedivali, oba su nova bila.
Dax:
Ma svaka cast na karanuđenju 50ccm
Ovog ima samo kod nas
Kad si neko da truda sve se moze
Bas fino sad izgleda energija,a bogami i ide
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
dario007:
Nisam jos vozio Mitsuboshi pa nezz,al drugi put cu uzet njega za probu.Vec mi je Rope pricao da je njemu bolji...
Hvala bata Dax,al znas onu nemres od g#vn# pitu,tak da se ne treba prevec trudit oko zamorceta.
Corector:
Ajde isprati to stanje serijskog remena,bilo bi super recimo do 3000km, jer meni tada Mitsuboshi bude na 17.8-18mm.
Dat cu jos sansi serijskom piaggio remenu, ali s njim je osjecaj kao da vozim 4T, a ne cvaju :icon_scratch:
Jbg nisam vozio za svoje potrebe taj remen jako dugo jer sam u medjuvremenu potrosio desetak Mitsuboshija....
Za remen si ubo Oskara, izdigo si ga iznad svih s tim topom, a remen ti struze od bendix i sa multivarom. Bas sam ti htio pokazati snimku koju sam snimio na Edinom runneru s komadicem dekla za bendix, gdje se jasno vidi kako remen krene okretati bendix.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju