Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (25/243) > >>

dario007:
Skinuo sam c20 dole,jer je tema bila slabo posjecena i nezanimljiva.Zanimljivije je pratit fantaziranje oko stelanja nekih setupa koji se postelaju u sat vremena.
Ja sam vjerovatno jedini koji je ovo ikad probao i da je to uopce radilo,a kamoli krenulo bez rupe i islo uredno.

Tak da se dalje moze pratit naucna fantastika oko dosadnih i svakodnevnih stvari...

Inace nrg je dobio leovinceta,provjerio kako se ponasa,ubacio 5.5 role,pa dignuo na 5.7,broj mekse federe na kvacilo i to je to.
Nauka koja je trajala 30min sa voznjom i razgovorom s murijom,koja me zaustavila zalegnutog kako snimam vuru,bez kacige,bez dokumenata i bez novcanika.Sreca da se poslovno poznajemo,pa su me pustili.

Evo video kak ide.

Nisam pratio brojke,manje laze neg klasicni mc3,pa je 95-85gps-a,110-95gps-a

I trenutni top speed!

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

dario007:
VISI NIVO!!!

Kasnije sam jos dostelao prijenos,kaze dacerovs da po njegovom satu ide 103gps-a,vozili smo se usporedno.

Uglavnom mhr multivar,zeleni feder,0.5 sajbica i 6.4gr rolice i trazi jos malo teze.
Stavio i najmekse federe iz leovince seta,ispucava se ko katapult.
Remen ide iznad pmn01 oznake,al meni po vuri izbacuje neke nenormalne cifre na obrtaljki.Zavrti se 11-11.1 okretaja,sto mi se po poziciji remena cini nemoguce.

Di ste sad peugeoti i purejeti,razlika top i multivar je nebo i zemlja,do 10km/h po satu vece izlazne brzine.

SF2 Freak:
Svaka cast, svaka cast. Nist, meni je drago da tako ide skuter. Ja mislim da sam ja svoj plafon dosegao sa trenutnim setupom , a da ne diram cilindar , paljenja i karb i usis. Tako da sam ja na peži cijelo vrijeme pod hendikepom sa 12 Gurtnerom.Zalosno je da trosis vise a ides sporije. Pokazao si pravu moc cestitam , jucer si super peglirao isto a danas sam siguran da bi bio numero uno (poslje mene  :jerk: )
Nakon jucerasnje voznje opako si razmisljam da nakacim 16 , 17.5. 16karb mi ide na klik , dok 17.5 morm jebavat box. ali onda se sjetim da ja trosim ispod 2.5L i ne skidam 12 Gurtnera za nista.  :icon_thumright:

Corector:
Jaoooo sto me nasekira, pokvari mi ovu lijepu filmsku vece... odo serafit u garazu :confused5:

Svaka cast za rezultate i imas mocno spuhce bokte :headbang:

dario007:
Ja bi na tvom mjestu probao neki od tih navedenih kroz mjesec dana,tako da si ga prema voznji uskladis i postelas.Naravno pratio bi potrosnju pa na kraju sve zbrojio i oduzeo.Kasnije lako vratis staru postavku...

Evo nakon svih tih peripetija i stelanja,ganjacine i ostalo sam odlucio pogledati boju svjecice.
Znaci sve je smedje da nemre bit jace,samo je mob banana pa izgleda nekako mutavo.

Corectore-Moram vas sekirat,da bi se visoki nivo podizao sa ljestvicama prema gore.
Sjecam se teme di su tebe isprcali da si lazov i izmisljas da 50cc ide 100gps-a,pa evo za danasnji standard na ovoj visokoj ljestvici je normalno da se sa dobro podesenim 50cc moze juriti 100gps-a.Kao i da base setup moze ici 115+ gps-a,a do nedavno su isli standardnih 102-105gps-a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju