Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dario007:
Jesam,od Gorana,od njega sam uzeo i Jollya.Njemu nazalost puknuo blok pa je odlucio prodat Simoninija...
--- Citat: Poggiali - 01 Lipanj, 2022, 00:42:33 ---najs... ide to ko kuga :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Posto imas sc250,za usporedbu prosle godine sam probao sa clanom Ditek,on je imao sc300 sa multivarom i 150AC je neku nijansicu bio brzi do 100gps-a,a ovaj 180 ide daleko bolje vec sa bacvicom,sa rezom da ne pricam...
TopPerfomance4:
Baš me interesira gdje mu je powerband i kako se auspuh ponaša jel taj simonini neki novi auspuh za ove 2t bbove jer nikad nisamo baš čuo za tu firmu
dario007:
Uspoređuju ga dosta sa MHR-om i Polinijem,ali za budget novce.Radi vislje od Jollya za nekih 500-1000rpm.Navodno je peak oko 9500rpm,ali ipak bi volio sam provjeriti prije nego se vežem za necije podatke.
Svakako cu prije isterati Jollya do kraja,sa njim skuter puca od momenta i snage, a nejde previse u okretaje...
Poggiali:
--- Citat: dario007 - 01 Lipanj, 2022, 05:23:42 ---Jesam,od Gorana,od njega sam uzeo i Jollya.Njemu nazalost puknuo blok pa je odlucio prodat Simoninija...
--- Citat: Poggiali - 01 Lipanj, 2022, 00:42:33 ---najs... ide to ko kuga :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Posto imas sc250,za usporedbu prosle godine sam probao sa clanom Ditek,on je imao sc300 sa multivarom i 150AC je neku nijansicu bio brzi do 100gps-a,a ovaj 180 ide daleko bolje vec sa bacvicom,sa rezom da ne pricam...
--- Kraj citata ---
Pa ja mislim da do 40 ide brze rally sa drevom nego sc seriski, malo je ljen u startu, a ovo tvoje sad ispucava na dodir gasa + nije tezak motor. Jednom sam davno probao mc2 samo sa 70 gore, i to je tak nekak prelagan prednji kraj imalo u odnosu na runner, ne znam kak se ti vozis sa 180 na njemu xD
dario007:
Nije on na osjecaj tak lagan,odnosno nije se ni osjetilo dok nije bio ovako jak setup.Voze na trkama i zipove koji su 10" i jos laksi od ovoga,pa se dobro vozi.
Evo sjeo je 25 karb i airbox koji je full otvoren da to mogu regat konacno.
Ubacio sam i gram teze rolice,da ne vrti ko kuga.
Slozen novi sat za temp jer je stari krepao,isto tako su sjeli novi OEM retrovizori.
Jos neke plastike vratit ,oprat ga i moze na regu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju