Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
Vragolasti Denis:
Znaci ide se na sve ili nista. Ovaj karburator sa gljivom trebao bi biti pun pogodak. Jeli potrebno sada blok preradivati odnosno sirenje usisa ?
dario007:
Ima power jet
Siren je blok i stavljen siri usis(vl16) jos davno
Sad sam morao staviti vislji amortizer inace nema sanse da stane karb.Ovako ce se isto morati mozda kada rezat.Moram jos istestirat,za sad prolazi sve na 2-3mm.
kova:
Imas sliku mozda od strane filtera ?
nemoj se ljutit al takav isti karb si mogel s alija uzet
99 posto da power jet nebu delal
pravi power jet ima cjevcicu do sredine karba a ovi kineski nemaju i onda nemre vlec
ove sa alija imam na svih 6 tomosa
dario007:
Ti sa alija imaju skroz druge postavke svega unutra od ovog stage 6,isto tako i Motoforce koji je jeftiniji,pa su se decki zalili da preljeva.Ovo je vec nekoliko puta isprobana kombinacija,pa sam isao linijom manjeg otpora.
PchelaUbica:
Nijedan od tih s alija nema jednako podesen plovak, ili prelijeva ili fali goriva. . Zavrsna obrada im je katastrofa. Losi navoji. Sarafi, dizne brtve. na nekima bude problem preuzak onaj tunelic gdje ide gorivo iz creva u casicu unutra. Kolko para tolko muzike. Nit se isplati riskirat setup od npr soma i vise eura zbog jeftinog i neprovjerenog karba. Dok i pravi kosta sitnicu naspram svega ostalog na skuteru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju