Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (228/243) > >>

ljubo46:
Zvonkec majstor napravi bolji variomat nego tvornica :icon_thumright: :headbang:

challenbeen:

--- Citat: aragonY - 16 Prosinac, 2021, 14:39:51 ---Jesam ja jedini koji zeli imati tokarski stroj u garazi nakon gledanja ovakvih klipova? ;D

--- Kraj citata ---

:icon_scratch:

dario007:
Hahah svi se naložili na tokarske,ja imam u ZG u radioni mali tokarski,ali nikako da si ga prebacim doma.Doduse moj je igracka sa malom glavom,ali svakako se da dosta sitnica odraditi na njemu.Cekam frenda da preko zime napravi pank,pa cu onda tokarski prebaciti doma.

Hvala vam za pohvale,al evo valja malo i reklamirati prijatelja Zvonkeca,jer je pristupacan sa cijenama i posjeduje veliko znanje,a ujedno je i sam u tom svijetu skutera i motora pa mu ne treba crtati i previse objasnjavati kako je slucaj kod nekih drugih tokara.Tako da za njega sve pohvale.

zvonkec92:
I taj mali za neke sitnice dušu dao, kad ga doneses doma vidio bus kolko zapravo znaci i olaksava neke stvari

Vragolasti Denis:
Inace tokari su skupi jer znaju kolko kosta sami tokarski. A stranka ce dati novce ovak i onak jer tokarski za tu neku glupost nece kupovati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju