Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dario007:
Moze se,drzi to,ali da meni ulijeva povjerenje bas i ne.Rađe dam tu razliku od 100-150e i slozim kak se spada
mic:
Po nekoj logici dobar var bi trebao držati bez problema.
Naravno da blokovi bez pukotina i varova uvijek ulijevaju bolje povjerenje.
Iz kojih razloga puca blok na tom mjestu prilikom vožnje sa rezonkom? Vibracije zbog viših okretaja? Veća snaga i moment?
challenbeen:
--- Citat: mic - 17 Kolovoz, 2021, 17:15:11 ---Po nekoj logici dobar var bi trebao držati bez problema.
Vibracije zbog viših okretaja? Veća snaga i moment?
--- Kraj citata ---
Mislim da je to to. Vibracije odradu svoje
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: mic - 17 Kolovoz, 2021, 17:15:11 ---
Iz kojih razloga puca blok na tom mjestu prilikom vožnje sa rezonkom? Vibracije zbog viših okretaja? Veća snaga i moment?
--- Kraj citata ---
U većini slučajeva zbog nedovoljnog broja vijaka na deklu,pun gas na zadnji preko rupa na cesti 😁
Al ovdje su vibracije i nedostatak support arma presudile, kod bb ekipe u lijepoj našoj znam 5-6 ljudi samo da imaju support armove sa rezonantnim tutuzima i da nisu imali problema s pucanjem blokova, skupa al očito isplativa investicija :icon_thumright:
dario007:
U tih 50km koliko je rezona bila gore nijednom nije dignut na zadnji,preko nijedne rupe i neravnine nisam prosao i bili su svi serafi gore,dva su se stalno odserafljivala i na njima je bio los navoj,ali sam ih stezao sa vezicama naguranim u navoj.
Jedino sto je prevrtavao malko i vrtio bas visoke okretaje za BB-a,ispod nije bilo snage.Raspon okretaja je bio 9300-9700rpm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju