Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (209/243) > >>

Corector:
Energija je bezvremenski skuter, a sto je stariji to vise vrijedi. Koliko je tu detalja poslozeno, upgrade-ova, nije ni cudo zasto je SRka frknula.

dario007:
Pa nije da sam vagao,jer da jesam SR-ka bi sigurno ostala.Jednostavno je bila dobra ponuda i SR-ka je otisla...
Da netko ponudi dobru cifru za NRG-a i njega bi prodao,iako je tu ulozeno jako puno zivaca i vremena,pa tek onda novaca,tako da nikako nije profitabilno.Stvar je u tome sto ja vise volim serafit nego se vozit,pa bi smislio kaj dalje hahah

avr freak:
dobra da, nekad volju, trud i vrijeme jednostavno ne možeš naplatiti kao ni znanje. Odličan je!  :icon_thumright:

matija84m:
Provozao danas malo ovo zamorce, bas dobro ide sada. Nakon stavljanja veceg karba i ustelavanja na sondu se bas fino vozi sa odlicnom reakcijom na gas :icon_thumright:

Zigas:

--- Citat: dario007 - 07 Listopad, 2020, 12:36:03 ---Pa nije da sam vagao,jer da jesam SR-ka bi sigurno ostala.Jednostavno je bila dobra ponuda i SR-ka je otisla...
Da netko ponudi dobru cifru za NRG-a i njega bi prodao,iako je tu ulozeno jako puno zivaca i vremena,pa tek onda novaca,tako da nikako nije profitabilno.Stvar je u tome sto ja vise volim serafit nego se vozit,pa bi smislio kaj dalje hahah

--- Kraj citata ---

Ta izjava važi i za mene. :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju