Tehnički kutak > Injection
Reparacija pumpe goriva za Ditech/Purejet/TSDI
Corector:
Pumpu smo vec rijesili. Kod mene je podrska vje%u010Dna za sve %u010Dlanove.
Moram priznati da nisam odusevljen kada se u pumpe ugradjuje motor sa vise okretaja ( 4x vise). Vrijeme ce pokazati, a moja iskustva koja su golema i kladim se da nitko nema toliko radnih sati i kilometara s injection skuterima kao ja, govore da su neke serije pumpi vec tvornicki dolazile s elektromotrima koji imaju veci broj okretaja i redovito su ranije zavrsavale svoju karijeru, jednostavno su se pohabale u vise tocki.
Veci broj okretaja nigdje ne garantira duzi radni vijek, cista mehanika, a ako uzmemo u obzir da pumpa ima kolektor i cetkice koje se trose, lezaj i piksu, klipnjqcu klip i cilindar, ti dijelovi mogu dobiti toleranciju prije vremena.
Sto dobivamo s vecim brojem okretaja? Pa veci protok benzina u jedinici vremena, tako da pumpa nece vise pumpati 5.2l na 1h, nego preko 20l na 1h.
To nam apsolutno nista ne znaci jer se radi o pumpi visokog pritiska i niskog protoka, jer realno sa skuterom mozes sprziti max. 3l za 1h. Sav taj visak benzina se vraca na kroz povrat injektora u rezervar, tako da je to suvisno. Bitno je imati stabilan i dovoljan pritisak od 8 bara i nesto vise protoka koliko agregat moze potrositi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju