Tehnički kutak > Garaža

APRILIA SR MAX 125ie

<< < (11/14) > >>

laci2607:
Jos završna proba, remen i vario sad imaju 300 km. Dobio ga po ovom lažljivom satu 126 kmh, ali gps kaže 110 kmh. Jebali majku lažljivu.. Potrosnja na zadnjih 307 km je 3,65 l/100km. S tim da je ovih zadnjih 300 km bilo isprobavanje krajnje i ubrzanja, ajmo reči stalno je bio u fullu i često na autoputu kaj inace nemam praksu. Vracamo se normalnoj voznji.

PchelaUbica:
Mraleee. Laze isto ko i kod mene :D
Samo trosi duplo manje.
Skuter je bomba, kombinacija crno vs belo je zakon!

laci2607:
Nakon vracanja na redovni nacin voznje odvozeno od zadnjeg posta 401 km i natoceno 13,17 litara, kaj bi bilo 3,284 l. Nije loše, s danasnjom cijenom goriva to je 400 km za 130 kn. Kaj je najbolje ta bi potrosnja mogla biti i manja i siguran sam da bi mogao i 500 km s rezervarom da malo pripazim i da ne lovim uvijek krajnju kad mi se pruzi prilika

Tomi_ZG:
Znam da bi najbolje bilo swapat 250 al je teško nać tu mašinu,a ak se i nađe dobra bude po 3500-4000kn pa jesi možda razmišljao stavit cilidar i getribu od vxr-a,uzmeš to polovno i nove karike,odradiš to za cijenu jednog novog variomata za 250 mašinu,doslovno

dino73n:

--- Citat: Tomi_ZG - 12 Lipanj, 2019, 08:54:13 ---Znam da bi najbolje bilo swapat 250 al je teško nać tu mašinu,a ak se i nađe dobra bude po 3500-4000kn pa jesi možda razmišljao stavit cilidar i getribu od vxr-a,uzmeš to polovno i nove karike,odradiš to za cijenu jednog novog variomata za 250 mašinu,doslovno

--- Kraj citata ---
A paše li to na ovu mašinu?

Skoro sam gledao jednog nexusa 125 ie i cini mi se da to nije Leader masina nego neki mali Quasar

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju