Tehnički kutak > Garaža

APRILIA SR MAX 125ie

<< < (3/14) > >>

dacerovs:

--- Citat: dario007 - 22 Srpanj, 2018, 20:13:34 ---Vjeruj mi da nije jaci i brzi :icon_thumright:

Ajd ja nisam od starta probao s tobom,ali iz medjuubrzanja te knap stizem...

--- Kraj citata ---
Zaboravio si da je ovaj gore doticni I.E tak da pusti ti to kak on ide, ide puno bolje od karb 125cc

Sent from my iPhone using Tapatalk

laci2607:
Sve si nekako više razmišljam o Polini Hi Speed variomatu, ajmo reći da sam 95% odlučio.
ali imam par upitnika oko variomata
- znam da ne budem dobio R1 ali da li će se ta razlika osjetiti?
- utječe li na trajnost mašine variomat?
- koja je realnost da dobijem i bolje ubrzanje i malo krajnje?

Skuter je sad na 7200 km, žao mi je kaj se vrijeme promijenilo na hladnije i kaj će uskoro morati u garažu, ali vozim se i dalje.
Zaštita od vjetra je odlična. radi širokog prednjeg kraja i visokog vizira osjet vjetra je minimalan.
Ubrzanja do 100 km/h na sat sasvim zadovoljavajuće, 100-110 km/h slabije, 110-120 pooolaaakooooo
Vozi se odlično, udoban savršeno.
Uz Variomat bi odmah mijenjao i filter ulja i ulje, zadnji puta mjenjano prije 3700 km

dacerovs:
Dobit ces dosta bolje ubrzanje,meduubrzanje i krajnju brzinu.
Isplativo u potpunosti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

laci2607:
Vrijeme da se spremi za sezonu, trenutno smo na 7900 km, novo ulje i filter ulja.
Ali ono kaj najviše veseli, stavljen Polini high speed.
Dobilo se na ubrzanju, popeglalo se od 80-100, tako da sad je na 100 skroz ravnomjerno u ubrzanju i puno brže dođe do 100.
Serijske rolice su bile 7,3 grama, a ovdje su dosle 10 g i 13,5 g. Sad su gore 13,5 grama. Ukupno je cijeli vario s rolicama od 13,5 g lakši za 50 grama od serijskog.
Nadao sam se i malo na krajnjoj ali ništa puno nisam dobio. Na ravnom ostalo 113 km/h. Dobio ga na nizbrdici 118 kmh.

laci2607:
Na kraju malo dojmova s Polinijem. Krajnju sam ocito izgubio radi remena koji sad ima 8100 km, tako da sam uzeo novi original Piaggio. Cekam zamjenu.
Nakon stavljanja Polinija pojavilo se povremeno "tok tok" u deklu jer u bloku nema ublazivača remena, tako da sam uzeo i njega, pa i to ceka zamjenu s remenom.
E sad nesto sam dobio ali mialim da ro moze i bolje. Sad su unutra 13.5 g rolice, one 10g mi se cine premalo makar nisam probao. Ima li netko iskustva ili savjet, ici na 10g ili neka sredina 12g?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju