Ostalo > Razne offtopic teme :)

Hrvatska-Francuska

<< < (5/8) > >>

zvonkec92:
Sva ta situacija oko nogometa je samo pokazatelj da nismo tako siromasni kako se prica. Komotno bi mogo porez i na 30%, kruv i mljeko za 2kn gore, benzin na 13kn

Tomi_ZG:
Svaka čast našima na medalji,samo šteta da smo francuzima doslovno poklonili prvo mjesto,al dobro ne treba sad bit englez pa kukat i tražit izgovore jer i ovo će se pamtit,ni najveći optimisti prije mjesec dana nisu ovo mogli ni zamislit

Malo slavlja iz Dubrave,opet nasred križanja,kad je bal nek je maskenbal

Kraljevi stavili stol nasred avenije,na njemu gajba pive,sjede na stolicama i piju,ovog ima samo kod nas

Brašnarenje

I Suhi je sa pežom brašnario gumu za oskara poprilično dugo bez pregrijavanja,ja sam mu malo polio kiler pivom tek toliko da ga ohladim,na kaj je Dax poludio jer je to bila njegova bambuća,a Suhi se sad žali da peža smrdi po pivi  :laughing7:

Dax:
Hahahahahaha brutala
Sinoc na krizanju u dubravi krs i lom

A sto se tice tekme jako smo dobro igrali!
Dva gola koja uopce nisu trebala past,onaj glavom autogol i jedanesterac,da nije bilo toga bilo bi gusto jako!
Nazalost pali smo malo kad su nam zabili treci,pa iza toga odma i cetvrti,tu se prelomilo

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Alexandar_aco:
Bravo Hrvati dobro ste igrali, kada su nasi ispali u pocetku navijao sam za Ruse ali su nam se mnogo zamerili onda sam poceo da navijam za vas. Svaka cast i drugo mesto je dobro mesto, pozdrav iz Beograda

TopPerfomance4:
Prolazim danas kroz grad stoji beverly na puknutoj gumi 2m od njega cvajo isto tako guma sa felge ispala krasno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju