Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Trip do Rusije?
RunnerSukosan:
Tko hoce moze do nas, palimo gumu na krovu birca :icon_biggrin:
Icomatija:
Ti to ozbiljno ideš ili ?
zvonkec92:
Nejde peza nikam... dogovaramo neki trip prema rusiji a kak ce to zavrsit budemo vidli
Corector:
Neki dan sam tripovao 2000km, malo mi je volja popustila :toothy12: Za Rusiju treba barem 2 tjedna vremena da se opusteno istripuje.
ALI, u planu je djir do CRNOG MORA, kroz mjesec dana bi ga trebalo ispostovati... :toothy10:
Nista sljedeca godina, samo sada i samo ova,a sljedece moze biti samo jos extremnije :headbang:
Moram pripremiti Gileru PUREJET, novi remen, svijecica, gorivo i ulje do cepa i nove gume :happy6:
Tomi_ZG:
Viši nivo,ovog ima samo kod nas :headbang:
Evo još par slika iz geta Dubrave,zakrčili smo jedno od najprometnijih križanja u hoodu,svi su bukvalno odlepili,tresla su se i policijska vozila ;D
https://www.google.hr/amp/s/amp.index.hr/article/2010556/navijaci-u-zagrebackoj-dubravi-okruzili-i-tresli-policijski-auto-pogledajte-snimku
--- Citat: dario007 - 12 Srpanj, 2018, 08:50:29 ---Tolko mi je drago radi Engleza da se to nemre opisat.Samo zato sto su se sprdali s nama,sad smo im boga mi zacepili gubice.Bravo za nase decke,od drugog poluvremena su rasturali i zasluzili su ovo.
--- Kraj citata ---
I meni,samo zato kaj su bili lajavi prije tekme,još nisu ni odigrali s nama,a već su počeli kombinirat kak će s Francuzima,tipični Engleski mentalitet,izvana gospoda iznutra ološ
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju