Tehnički kutak > Tuning skutera

Beta Ark 50

<< < (2/3) > >>

BetaArk:
Koliko bi me kostalo da uzmem dijelove u vrijednosti 400-500€ preko SA, ne kuzim se u te carine/postarine/stagod?
Ako netko zna, HVALA!

R@kija:
neznam koko bi te izaslo,javi se nekome ko narucuje,reci mu sta hoces i posalji mu kodove proizvoda i sve ce ti rec...

Losinj:

--- Citat: BetaArk - 16 Listopad, 2008, 11:38:48 ---Pozdrav svima!
Ne znam puno o tuningu 2t skutera pa me zanimaju prijedlozi za tunanje moje bete ark 50 AC

Ne trazim nes previse nego jednostavno city verziju..

Prvo sta me zanima je to da li bi dobio sta od toga da zamjenim ovaj auspuh sa recimo Leovince RR ili ZX-om ili nes slicno?

Zapravo sta bi mi se prvo isplatilo zamjenit tek toliko da me ubrza?

Citao sam da bi mi najbolje bilo stavit odmah kit i novi karburator, pa sam malo gledao i razmisljam stavit Malossi sport kit.

Molim vas ako imate neke sugestije da ih napisete, Zahvaljujem.

--- Kraj citata ---

reci mi jel taj tvoj motor onaj koji je parkiran u rjeci gore kod uvexa blizu ekonomskog faxa,ak je onda sam ga vidjeo nedavno ;D

BetaArk:

--- Citat: Losinj - 17 Listopad, 2008, 18:32:15 ---
--- Citat: BetaArk - 16 Listopad, 2008, 11:38:48 ---Pozdrav svima!
Ne znam puno o tuningu 2t skutera pa me zanimaju prijedlozi za tunanje moje bete ark 50 AC

Ne trazim nes previse nego jednostavno city verziju..

Prvo sta me zanima je to da li bi dobio sta od toga da zamjenim ovaj auspuh sa recimo Leovince RR ili ZX-om ili nes slicno?

Zapravo sta bi mi se prvo isplatilo zamjenit tek toliko da me ubrza?

Citao sam da bi mi najbolje bilo stavit odmah kit i novi karburator, pa sam malo gledao i razmisljam stavit Malossi sport kit.

Molim vas ako imate neke sugestije da ih napisete, Zahvaljujem.

--- Kraj citata ---

reci mi jel taj tvoj motor onaj koji je parkiran u rjeci gore kod uvexa blizu ekonomskog faxa,ak je onda sam ga vidjeo nedavno ;D

--- Kraj citata ---

Nije :) ali je isti takav samo sam ja neke plastike u crno ofarbo, cini mi se da taj tamo samo stoji ^^

BetaArk:
Bio bi zahvalan kada bi mi netko napravio ovakav setup sa linkovima, ili nes slicno..tak da ja mogu to narucit..malo sam gledao preko SC pa nis ne kuzim razlike..
Setup od nekih 500-600€, Hvala.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju