Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (24/105) > >>

zvonkec92:
eh da, to je još jedna opcija o kojoj opče niko nije razmišljao, pošto je ovo fići prvi cvajo lako moguče da je zaj#bo mešung pa se vozio na čisti. Jer igličasti se ne raspada baš sam od sebe, njemu se pojela bolcna i zbog toga je puko igličasti jer se više nije vrtio po točno okruglome nego po jajastome obliku. A bolcna se može poderati ili od zamora materijala ili zbog slabog podmazivanja

Fićo98:

--- Citat: zvonkec92 - 18 Kolovoz, 2018, 19:14:09 ---eh da, to je još jedna opcija o kojoj opče niko nije razmišljao, pošto je ovo fići prvi cvajo lako moguče da je zaj#bo mešung pa se vozio na čisti. Jer igličasti se ne raspada baš sam od sebe, njemu se pojela bolcna i zbog toga je puko igličasti jer se više nije vrtio po točno okruglome nego po jajastome obliku. A bolcna se može poderati ili od zamora materijala ili zbog slabog podmazivanja

--- Kraj citata ---

Koliko me moje sjecanje sluzi znam da sam uvijek sipao i malo vise koju kap ulja,tako da bas sumnjam da nisam zab ulje natocit :icon_scratch:

zvonkec92:
:/ uglavnom kaj je tu je, složi to čim prije i vrati se na drum

Fićo98:
jos samo semeringe i selen za nabavit.... sutra poslje nocne picim prema plesi za semeringe kesiram opet 100 kn ali ovaj put za oba dva.. sad moram ga jos nazicat i za selen od sp-a 180... ipak nije selen koji pase s auta  :(,ak nekom treba taj selen od 150/125 nek se javi dok ga jos nisam vratio u tockic

zvonkec92:
vrati ga i zamjeni za nekaj korisno, 2-3 litre ulja il nekaj. Šteta kaj te nema a sutra se tripuje  :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju