Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
Corector:
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Kolovoz, 2018, 00:46:33 ---Pošto se Fićo voli jeftino vozit ugradnja pj mašine nije loša opcija,samo u neku ruku mi je to oskvrnuće ovog rijetkog i dobro složenog projekta
--- Kraj citata ---
Istina za projekt. Nadam se cudu i da ce BB provozati. :icon_thumright:
Sad je prilika za 172 :toothy10:
RunnerSukosan:
172 mu je bas jeftina opcija, sreca pa ga "ima" na svakom cosku :laughing7: BB je velik zalogaj ako nemas islustva al imas forumasa oko tebe la nek to pomognu to slozit. Sve me strah kako cil izgleda
Tomi_ZG:
Zvonkec veli da ima 1 ili 2 dublja risa
Najgore je kaj se ovo moglo spriječit,čim je kupljen trebalo je preventivno stavit novi igličasti pošto je glava spuštena i on najviše pati,usput i karike premjerit i stavit nove po potrebi
igor.sb:
--- Citat: andy - 17 Kolovoz, 2018, 08:38:51 ---
--- Citat: igor.sb - 16 Kolovoz, 2018, 19:53:09 ---
--- Citat: andy - 19 Srpanj, 2018, 08:45:13 ---j****ti, te rolice imaju skoro 20tkm, a čine mi se kao nove.
--- Kraj citata ---
nemoj mi rec da su to iste one rolice, koje si i dobio uz multivar kad si ga kupio od mene tamo davne 2011/2012 god :toothy12:
:-* :thebirdman:
sorry na offu
--- Kraj citata ---
Jesu Igorina. Mislim da se takve vise ne proizvode. :)
I centralni je još uvijek onaj bijeli.
--- Kraj citata ---
Ma proizvode se, samo sto ih nitko ne kupuje :P
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Kolovoz, 2018, 13:25:20 ---Najgore je kaj se ovo moglo spriječit,čim je kupljen trebalo je preventivno stavit novi igličasti pošto je glava spuštena i on najviše pati,usput i karike premjerit i stavit nove po potrebi
--- Kraj citata ---
nema smisla glavu kriviti, nije to skvis bog zna kakav
desilo se i jebiga
ps. tjesim se jer moj iglicasti broji vec 30tkm sa spustenom glavom :zubo:
dok vozi ne diras :happy3:
ljubo46:
Da nije slucajno to vozilo na cisti tj bez mjesavine? :laughing7: ili su mali zeleni uletili preko gljive ludare unutra i pojeli iglicasti :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju