Tehnički kutak > Tuning skutera
Idealli dijelovi sa stage6 mk1
Adrian88:
Koliko tu oko prilike iznosi krajnja po kmh
dacerovs:
Po gps od 125-130+ sa 13-21% getribom
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
S c20 je isao i sa serijskom 130gps-a samo se razvrtio preko 13,5soma i bio je jako divlji od starta i jakog osjecaja da se vrti u prazno.
Racing mk1 trazi jednake ili vislje okretaje od racinga mk2,ali ima nesto manje snage,tako da bi tebi c20 radio jos bolje nego meni Ja sam ga u ubrzanju vrtio oko 12soma
Probao i 21% i 13% i na kraju vozio s 13%
Nardo je preslab za racinga mk2,ali se moze voziti,ali on je vise za sport pro nego za racinga.
Sad ko sta voli,ja sam isao na jako,jer sam takav kit imao.
Bosanac na Youtubu vozi racing mk1 i r1200,koji je cak nijansicu i jaci od c20 i vrti 12200,skuter ide opako...
RunnerSukosan:
Tu ste zaboravili jednu stavku, iskustvo u stelanju... Ako ga ne zna postelat cviknut ce mu u dvoristu, sudeci po pitanjima nema nekog iskustva :toothy10:
Ja bih mu savjetovao dr evo, malossi/polini sport ili neki drugi base za pocetak. Sto se tice trajnosti na midrace kitu dosta je upitna, a i uvijek ce ga nesto zezat i ako ne zna otkrit problem opet cvik cvik.
Nije to za svakog, jbg...
Dax:
Je istina,stela je sve nakraju
Najpametniji izbor ako vec imas st6 racing mk1 da probas sa auspuhom kao sto je nardo,shot ili c16 city
Vidjet kako i sta ti vise pase,pa onda prec na jaci spuh,ali svi se nakraju vrate na slabiji spuh i malo pruduzene getribe jer dosadi trzanje i deracina na 12000
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju