Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Do Grcke s PUREJETOM

<< < (20/30) > >>

Prebi:

--- Citat: SF2 Freak - 26 Lipanj, 2018, 19:38:14 ---Od karbosa peza najbolja.

--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing6: :toothy9:

SF2 Freak:

--- Citat: Corector - 26 Lipanj, 2018, 23:13:50 ---Peza nije mogla otici iz Sukosana za Zagreb 2 puta. O cem da dalje razgovaramo? :laughing6: :laughing7:

--- Kraj citata ---
2x?
Pa je svaki karbos ima manu. Pezaa nema mane
Piaggio kineske prirubnice ,a minareli vjecno neustelan prijenos.

Corector:
 :toothy9: pricopricalica  :toothy9: Dobra je i peza, al nije besprijekorno dobra, trazi se 100%, samo TOP pouzdanost :frajer:

SF2 Freak:
Pa daj mi navedi kaj to odlazi na pezi ?

Corector:
Tu imas sve, to sto gledas sadasnji trenutak zanemarujuci katastrofalnu proslost koja je ogledalo buducnosti, je tvoj problem. Bitno da smo MI SVI odljepili jer vozimo piaggio, ali barem imamo dobre razloge za to. Ili ganjamo opasne performanse koje peza nece nikada imati. Ili ganjamo besprijekornu i izuzetnu pouzdanost koja opet ima bolje performanse od peze :icon_thumright:
A opcija, da ne ide, da ostaje podno Velebita i tako te neke musice da se pojavljuju zaista nema smisla nikome tko nije zaljubljen u lavica samo zato sto je to lavic, i samo zato sto je to francuz, sto god to znacilo.
Tema ce se apdejtat jer nema kraja... znaci neda mi se vise slikati jer sam prihvatio to kao svakodnevnicu. Na tripu sam vidio 2 krepane peze, jedna mi je crkla pred ocima jer nije mogla upalait na granicnom priielazu :laughing7:
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,109400.0.html

I nabavi si jos koji set getriba, pezi je to tvornicka greska :toothy3:
"Uspori uspori, getriba mi se bude raspala!!!" Rece u dva navrata jedan vozac peze kojeg je gurala SRka 172 preko 100kmh :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju