Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Do Grcke s PUREJETOM

<< < (13/30) > >>

Corector:
Suhi bebs i njegov mali tutac  :toothy9:

Ovi markeri koje Suhi stavlja oznacavaju samo ZELJU gdje bi htio biti, a PLAVE TOCKE tamo gje zaista jesi. S pezom nikada to ne bude ostvario, tek kad peza poraste i dobije purejet agregat :binkybaby: :binkybaby:

Evo da te tata samo s purejetom malo nauci, znaci plava okrugla tockica pokazuje gdje je purejet trenutno, a marker pokazuje gdje zelim biti za 3minute

Odo ja kuci from Sarande :hello:

zvonkec92:
Suhy prevaro !!!!!

Corector:
Izasao malo prije iz Albanije. Puko sam, od Tirane do Skadra, voze se ko idioti, prestizu i ne jebu te 5%,nedo ti bog da poledas u tablu gdje je skretanje, samo vidis auto ispred sebe. Jedan mi je prosao 3cm ,a ja na rubu,drugi je samo odjednom izletio, treci,cetrvti peti ne znam koliko ih je vise, ma j#bo vam isus mater vise. Konacno mir i spokoj, oci su mi iskocile od gledanja koji ce poceti preticati.

Sve u svemu, jebeno je, ima tih nekih sitnoca, ali mi nije nimalo zao, nicega.

Krenuo u 9:40h iz Sarandea, stigao u 17:50h u mjesto Tuzi, par kilometara prije Podgorice.
Google kaze 405km i 7h 19min, dosta sam puta stao, benge, pa ulje, pa razmjeni pare, pa trgovina, pa restorani, pa voce pored ceste, pa pis pauza.
Konacno progovorio s nekim Hrvatski... :notworthy:

--- Citat: zvonkec92 - 24 Lipanj, 2018, 11:31:47 ---Suhy prevaro !!!!!

--- Kraj citata ---
A to ti je tak dok imas pezu, samo tipkovnica i klikanje po mapsu, sto je sigurno, sigurno je
 :laughing7:

zemo323:
za 405km ti je trebalo 7h vožnje? Obzirom da je skuter solidno si ti to pržio

Corector:
Dogurao do Prozora sinoc i odustao. Pa j**** ti zivot ovako se jos nosam smrzao, od Niksica sve ispod 15℃,  a onda kad sam osjetio 9℃ to je bila smrt za zglobove. ZIMA ZIMA ZIMA smrzo se ko pi*ka!!!! Sad bih bio doma i izj#bo bi put od Albanije u jednom komadu. Jos 350km, 700 sa jucer zaklo.

Na granici s BiH su me cijelog pretresli, gurali u Runnera kamere... htjeli ga vagati...

--- Citat: zemo323 - 24 Lipanj, 2018, 21:09:55 ---za 405km ti je trebalo 7h vožnje? Obzirom da je skuter solidno si ti to pržio

--- Kraj citata ---

Pa svi se krste, ali imam dobar prosjek brzine, sisam 95% vozila.

Navozio se makadama dosta kilometara, nagutao prasine, ako cu sljedeci put ici na trip, idem u Afriku brijem.

NAJJACA STVAR SINOC, pakiram se ja nakon pretresa na granici, kad eto ti Peugeota, neki karavan, i lik ga ugasi , da dokumente i nakon pregleda PEZA NE PALI, vergla oj njega smrdi nafta, vergla i nema sanse. Stvorila se kolona jer je grqnixni prijelaz na uzbrdici. I auti se morali pomlanuti da oeza moze ja rikverc, jer je carinik rekao NEMA PREKO :laughing6: Mob mi je bio u jakni ospod kis jaka tako da mi se nije dalo slikat, snimat jer sam bio lud od pretresa, al TO MI JE POPRAVILO dan :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju