Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Do Grcke s PUREJETOM
Corector:
Bog te mazo pa sta je meni ovo trebalo :laughing6:
Odjednom.sam.naletio na autoput, pise zabranjeno ispod 125ccm... i idem ja kao sporednim.cestama...
Glavne ceste su im super, ravnice gdje mozes 400razvuc...
I sad sporedne, cim se iskljucis, vidio sam prvi put u zivotu crnu rupu,dakle krater na cesti da se useres... idem dalje, rupe u koje stane kosarkaska lopta s ostrim rubovima, dakle prevrces se ako upadnes u tom onda lezeci visoki 30cm, neobikjezebi, sive boje haha najjaci su mi lezeci na cesti koja se ukljucjje na autoput... na autoputu koze, krave, psi trce.... sve u svemu imaji sve vise dobrih cesta, ali kad dodje rasuli, e to je da se useres :toothy12:
I posto me navigaija non stop vodila naautoout, popizdio sam. I evo,pola Albanije prosao autocestom i brzim cestama, jer sporedne su nesto nevidjeno, i otvoreni sahtovi...
Imas osjecaj da vlada kaos, ali svo se snalaze,imam dojam da skoro svi znaju dobro vozit. Imam snimku sta se desava kad nastane kolona. Dakle 2 trake, oni prometuju po bankinama :toothy12: u kontra smjeru... ja se ugledao na njih pa otvorio jos jednu traku
Pisite Vlore u maps, hotel 4* 30€, lijep grad.
Sutra konacno Grcka :D
dacerovs:
Jesi doso u Albanske Karibe, grad Saranda??
Kazu da je tamo brutalaaaa!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Matija97:
Jebes sve Pero, reci ti meni kakve su albanke? :toothy12:
Corector:
Sta se prvo umori kad vozis purejeta? Vozac :toothy12:
Al dobro je, ne forsiram se, znam.gdje su mi granoce i to postujem tako da ne izlazim iz zone komfora. Imam.osjecaj kao da godinama putujem...
Stigao u Sarande, bog te ubio i Albanske planine, pa jos mi je samo to trebalo, kad se budem vracao necu ici uz obalu, makar pegliram sve na sto naletim :toothy12:
Jug Albanije je jako egzotican, vise mi se svidja nego Sjever koliko sam vidio...
Pao mi je runner s nogare dok sam ga slikao j#bo mu #og mater, udubio mi malo i auspuh i poceo je prditi na grani. Ispizdio sam nakon par kilometara i dotegao otpusteni seraf od udarca.Taman je krenuo padat kad sam okinuo blic i zatresla se zemlja :laughing6: Svjesno sam ga stavio na nkgaru na sumnjivu podlogu... kasnije sam skuzio da mi je to bio znak kako mi je vec pun k**ra* te Grcke ,ne moues je dohvatit da si bog dragi. Ali iskulirao sam...
Ja ne znam sta se ovo desava, ali sad mi je i prednja guma masakrirana, potrosili se rubovi, a sredina citava :toothy12: :toothy12: Definitivno sam siguran kako sam na putu barem tri mjeseca :toothy12:
Do ove Grcke doc, j#bo te zivot, pa ja sam spreman dat 100€ onome tko ode A NE ODUSTANE, sebi cu dic spomenik :toothy12:
Ponovio bih jos ovakvo sto jos jednom, ali u timu, s tim da za to treba barem 20dana da se iskulira :headbang:
@Matija, niske, nisu izdefiirane, ja ih osobno jos nisam dozivio. A posto nisam nista jebao danima,a nemam bas uvijek niti interneta,biti cu u problemima ako se budem morao olaksati :icon_scratch:
Vidio sam ih sinoc namecene za izlazak, ja sam samo gledao u extremno lijepe zgrade, trotoare, i imaji jebenu pjescani plazu u Vlore-u...
dario007:
j**** ti sunac,ne mozes ga pokvarit,pa ga s nogare bacas... :notworthy:
Mene jos uvijek iznenadjuje kako imas volje sam ici na takav put...trebalo je to u teemu organizirat...
Svaka cast jos jednom! :icon_thumright:
Imas neko odrediste u Grckoj ili?Nisam procitao da si spomenuo gdje tocno ides...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju