Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight 2 - Poboljšavanje performansi

<< < (7/9) > >>

vktr:
ok samo je duplo skuplja, al dobro, malo ću štedit duže al ću imat prirubnicu kakk se spada

još ostaje pitanje koji auspuh.
za onaj nasjkuplji(   Exhaust Tecnigas -RS-CHROME-) je neko ostavio komentar na SC
4 od 5 zvjezdica i komentar

its very godd for this model
http://scooter-center.com/catalog/product_reviews_info.php?scPath=5_58_334_4105&products_id=7427&reviews_id=543

Hrga:
tocno, ovako bi dao bezveze pare, a prirubnica skoro indenticna kao serijska, ustvari sama prirubnica i je, ali je usis prosiren i gore adapter za karb  :icon_biggrin:

Drnda:
to je ac? onda taj karb 21, ja bi napravio prirubnicu pod 45 stupnjeva, ne bih trosio lovu na kupovinu toga, preradis od nekog veceg red spongea za svoj airbox, drugu radilicu obavezno ako mislis kit ,taj tehnigas i taj usis

vktr:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Listopad, 2008, 18:25:52 ---to je ac? onda taj karb 21, ja bi napravio prirubnicu pod 45 stupnjeva, ne bih trosio lovu na kupovinu toga, preradis od nekog veceg red spongea za svoj airbox, drugu radilicu obavezno ako mislis kit ,taj tehnigas i taj usis

--- Kraj citata ---
koji taj usis, daj di si nesto zšto te nema na msn nikad

Hrga:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Listopad, 2008, 18:25:52 ---to je ac? onda taj karb 21, ja bi napravio prirubnicu pod 45 stupnjeva, ne bih trosio lovu na kupovinu toga, preradis od nekog veceg red spongea za svoj airbox, drugu radilicu obavezno ako mislis kit ,taj tehnigas i taj usis

--- Kraj citata ---

ajd nepricaj gluposti, ti na serijskom usisu s JEDNOM lamelom i prirubnicom pod 45 stupnjeva nikad izvuc kao da DUPLIM usisom tj. sa dvije lamelice tako da nemoj zbunjivat covjeka nego mu je bolje da uzme taj usis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju