Ostalo > Razne offtopic teme :)
Unos skutera iz EU
ApriliaMaster:
O isplativosti okej, ovisi naravno sve o cijenama.
Mene zanima iskljucivo cijena uvoza, cirka. 50ka 2008 znači okvirna cijena.
I drugo sto tocno trebam od papira jer oni nemaju knjižicu vozila(Zulassungsbescheinigung) za 50 kubika skuter
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
zemo323:
Dobiješ knjižicu vozila i kupoprodajni ugovor. Mene su prije tri godine cimali, tražili mi potvrdu da je odjavljen pa sam kontaktirao prodavača i neka služba/osiguranje mi poslalo dopis da kod njih ne postoji "klasična odjava" za skuter. Skuter se automatski odjavljuje po isteku registracije tako nešto.. ali sam morao (tj. ćaća) na policiji dat izjavu da je on kupio taj skuter jer kupoprodajni ugovor nije bio ovjeren kod javnog bilježnika u DE (to kod njih ne treba raditi)
RunnerSukosan:
Najlakse ti je kupit ramu i prebacit sve tj najjeftinije
zemo323:
Tu je samo problem što nisu usklađeni zakoni, u DE je dovoljno da imaš kupoprodajni i knjigu vozila i sve možeš riješiti. U HR vole komplicirati ali šta ćeš.
Uglavnom skuter koji smo mi kupovali bio je 500€ i još ostalih stavki dok je izašao na cestu nekih 300€.. znači 800€ bez prijevoza jer je prijevoz naš, bio je usput.
aragonY:
--- Citat: RunnerSukosan - 21 Lipanj, 2018, 15:07:40 ---Najlakse ti je kupit ramu i prebacit sve tj najjeftinije
--- Kraj citata ---
Kod vas ne gledaju broj na bloku motora?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju