Općenito > Generalno o skuterima

Gilera runner 50 dali uzeti ili ne?

<< < (3/5) > >>

aragonY:
Ne vidim nista specijalno da mu fali osim prednjeg blatobrana sto me jako bode u oci ;D centralnu nogaru isto ne razumijem zasto skidaju sa skutera. Provjeri prednji ovjes kakav je..

Ima tu brdo posla ako ga zelis dovesti u pristojno stanje a ono sto bi mene najvise zabrinjavalo je to gusenje kada se zagrije, pitanje je koliko se dugo skut tako vec vozi, mozda je dosad i pregrijan par puta pa je stanje masine upitno. Ali sve je to mozda, moze biti tako a i ne mora. Vidim i neke kapljice ispod zadnjeg dijela dekla ne znam jel to od njega sto stoji tu ili je od ranije nesto kapalo..
Te fore sa uljem nek okači mačku o rep, cvajo je to progutati ce sve sto se da zapaliti, gusenje ima neki drugi uzrok.

A o mom macku u dzaku i novcima nećemo pričati, to je neprocjenjivo  ;D

Rox225:
I mene bode to sto nema blatobrana xD

Prednje vilice tvrde nis ne propadaju, a evo dns ce ga vlasnik stavit cijenu 2000kn postalo mu hitno, ali necu to uzimat ipak iako to bi bio ljepi projekt za posle ljeta ali me najvise muci to gušenje
Hvala na odgovorima!  :)

dario007:
Sta ocekivati za 2soma,ako imas volje slozi si ga.Tako i za 6soma mozes kupiti zamaskirano g#vn%,ovdje i ako kupis g#vn%,bar znas da si jeftino platio.

Bitno da je skut na okupu,mehanika se slozi za soma kn da ga dugo vremena ne diras,plastike ces u hodu rijesavati.

Rox225:
Pa znam da za tu cijenu nece bit bombon ali svejedno necu uzimat iz drugih razloga...

aragonY:
Ako neces ti onda ga preporuci nekom drugom, otici ce to zacas  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju