Tehnički kutak > Garaža
Aprilia sr 50 AC
PchelaUbica:
Eto nevolje. Puknuto uho cilindra gdje ide saraf od auspuha . Samo jedan je zasarafljen. Serijski spuh je ravan i ima onu ravnu grafitnu brtvu i malo je slinio al je donekle dihtao. A ovaj ima izbocenje sa onim prstenom . Pa zza popizdit druga srka sa puknutim uhom cilindra.. Nezz da skratim to izbocenje na ttu ili sta da radim?
dino73n:
Daj sliku pukotine. Rodit ce se neka ideja kad vidmo kako to izgleda.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
PchelaUbica:
Kao sto se vidi gore ne slini jer je uho dobro. A ovo je bas po pola otislo
PchelaUbica:
odrezao sam ovo izbocenje gdje ide ovaj prsten dihtung. I pobrusio i poturpijao malo.sad je kao na ovome serijskom spuhu skroz ravno. Stavio grafitnu brtvu i stego do jaja.
Vise ne prdi i da se vozit ali slini i dalje i ima cudan zvuk auspuh .. Nije onaj njegov pravi. Ako netko ima ideju neku nek se javi haha?
aragonY:
Na prvu mi se ucinilo da si odrezao uho i na auspuhu i mislim si pa ovaj nije normalan hahaha
Što se pukotine tiče, možeš uzeti malo duži šaraf i maticu, postaviti na mjesto pa zavariti maticu za cilindar i eto ti navoja. Samo to treba fino i precizno zavariti..
Btw pohvale za srku, iako nisam fan tih starijih modela zbog stopa i opcenito "dosadnog" repa motora. Ali ova bas izgleda očuvano a i bojom se ističe od ostalih ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju