Tehnički kutak > Garaža

Aprilia sr 50 AC

<< < (5/12) > >>

PchelaUbica:
A nije skupo a nije bas ni jeftino. Dobro je kakvih grobova ima za te novce.
Ma kit ne planiram stavljati, za moje potrebe je ovo dosta. Paziti i maziti. Haha
Svijetla su jebena da. A nasao sam prstenove angel eyes za male pare. Moram samo izmjeriti dimenzije krugova na njemu pa da ih ubacim . Onda ce tek biti jebena svjetla. Jel netko zna koji je promjer ? I jel se mora spajat posebno ili mogu spojiti na postojece kablove od fara da se pale zajedno

dacerovs:
Ako ne mislis stavljat kit, nista ne diraj!!!!!
Kakav luft imas?? Unutra/van??
Ako je tako to je normalno, ako ti djeluje nesto veci luft, slobodno posnimi i stavi ovdje da vidimo.
Ovo izgleda potpuno uredno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jelly312:

--- Citat: PchelaUbica - 26 Lipanj, 2018, 18:54:51 ---A nije skupo a nije bas ni jeftino. Dobro je kakvih grobova ima za te novce.
Ma kit ne planiram stavljati, za moje potrebe je ovo dosta. Paziti i maziti. Haha
Svijetla su jebena da. A nasao sam prstenove angel eyes za male pare. Moram samo izmjeriti dimenzije krugova na njemu pa da ih ubacim . Onda ce tek biti jebena svjetla. Jel netko zna koji je promjer ? I jel se mora spajat posebno ili mogu spojiti na postojece kablove od fara da se pale zajedno

--- Kraj citata ---
Nasao sam i ja jedne promjera 7cm pa mislim da ce mi bit ravno knap u far. Odakle si ti nasao svoje? Da nisu mozda 4cm promjera?

PchelaUbica:

--- Citat: dacerovs - 26 Lipanj, 2018, 22:00:21 ---Ako ne mislis stavljat kit, nista ne diraj!!!!!
Kakav luft imas?? Unutra/van??
Ako je tako to je normalno, ako ti djeluje nesto veci luft, slobodno posnimi i stavi ovdje da vidimo.
Ovo izgleda potpuno uredno.

Bratee sutra javljam utiske kad sve namontiram . Mislim da nece bit potrebe za kitom. Samo della 17 nabacit. 12 je serijski na njemu a to je malo. Jos da mi je nac linearku neku i ko bog
--- Kraj citata ---

PchelaUbica:

--- Citat: Jelly312 - 26 Lipanj, 2018, 22:43:24 ---
--- Citat: PchelaUbica - 26 Lipanj, 2018, 18:54:51 ---A nije skupo a nije bas ni jeftino. Dobro je kakvih grobova ima za te novce.

--- Kraj citata ---
Nasao sam i ja jedne promjera 7cm pa mislim da ce mi bit ravno knap u far. Odakle si ti nasao svoje? Da nisu mozda 4cm promjera?

--- Kraj citata ---

E ja sam nasao 6 i 8 cm . Imas bijela plava crvena zelena
20kn je par , bagatela covjece
Kako si mislio spojiti?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju