Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Piaggio NRG AC DT
darkec:
Pozdrav! Imam Piaggio NRG iz 2011 sa zračnim glađenjem. Skinut je prsten na variomatu i trenutno skuter ide maksimalno 65km/h i vrti se do 7500o/min. Što najprije napravit da ide bolje? Max brzina bi mi bila dovoljna 80kmh al da je ubrzanje bolje. Jel istina da AC idu slabije od LC?
Kinez22:
--- Citat: darkec - 11 Lipanj, 2018, 15:43:46 ---Pozdrav! Imam Piaggio NRG iz 2011 sa zračnim glađenjem. Skinut je prsten na variomatu i trenutno skuter ide maksimalno 65km/h i vrti se do 7500o/min. Što najprije napravit da ide bolje? Max brzina bi mi bila dovoljna 80kmh al da je ubrzanje bolje. Jel istina da AC idu slabije od LC?
--- Kraj citata ---
da ac ide slabije od lc,zapocetak bi ti savjetovao neku rezu tipa zx,tt i tako nades polovnu za 300-400kn
TopPerfomance4:
Je istina je da ac ide lošije od lc-a zx,tt, gianelli reverse a best buy ti je yasuni z uzmi malossi mulitvar+ ljubičasti centralni feder rolice po potrebi prenosa
RunnerSukosan:
--- Citat: TopPerfomance4 - 12 Lipanj, 2018, 00:38:57 ---Je istina je da ac ide lošije od lc-a zx,tt, gianelli reverse a best buy ti je yasuni z uzmi malossi mulitvar+ ljubičasti centralni feder rolice po potrebi prenosa
--- Kraj citata ---
Ne može biti best buy kad je jedan od najskupljih :laughing7:
"Prijenosa"
Imaš polovnih leovince auspuha po pristupačnoj cijeni, reverse je dosta glasan ali se može utišati uz preradu topa.
Corector:
Stelao sam Nrg Powera AC 50, multivar i Yasuni Z.
Osjeca se manjak snage jer je zracnjak, getriba je ista kao na LC masini. Start je bez susa, ali nabire, podsjeca me na Radetovog power s 20% geribom, nabire nabore jedan po kedan i dobio sam ga 100 po satu sto dodje nekih 90kmh gpsa :headbang:
Dakle auspuh i variomat treba staviti i ici ce osjetno bolje od serijske izvedbe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju