Tehnički kutak > Tuning skutera
Dvodjelni spusi(sa dva prigusivaca)
StreetRunner:
--- Citat: ADRO 3 - 26 Prosinac, 2006, 21:54:40 ---pa kromirani rr ima losije performance od zx-a lol a ixil-ovi su puno bolji
--- Kraj citata ---
Pa nemoj šizit odma ja san samo reka svoje mišljenje :binkybaby:
Mr J:
--- Citat: ADRO 3 - 26 Prosinac, 2006, 21:54:40 ---pa kromirani rr ima losije performance od zx-a lol a ixil-ovi su puno bolji
--- Kraj citata ---
RR je noviji od ZX-a i ima rezonanciju na nesto visim okretajima nego ZX! U biti su manje/vise jednaki ali RR je neprimjetno bolji i noviji...
Sugar:
meni je auspuh full gadan i predugacak je, iskreno kazem smijesno bi mi bilo vidjet tak nes na prdekalu :dontknow:
biker-boy-:
--- Citat: eladio - 27 Prosinac, 2006, 11:00:08 ---
--- Citat: biker-boy- - 27 Prosinac, 2006, 01:44:40 ---
--- Citat: eladio - 21 Prosinac, 2006, 16:16:05 ---probao sam ga i testrao onako amaterski cak :
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=221&Itemid=39 :headbang:
--- Kraj citata ---
jeli to ona area iz rijeke iz budicinove ulice?
--- Kraj citata ---
kako znas? :frajer:
--- Kraj citata ---
gledao sam ga svaki dan i pitao se kako ide taj scoot....sad je moj scoot u zadru,kako ide area?imam u planu uzet..
hocu dobit krug?
eladio:
--- Citat: biker-boy- - 27 Prosinac, 2006, 22:54:06 ---
--- Citat: eladio - 27 Prosinac, 2006, 11:00:08 ---
--- Citat: biker-boy- - 27 Prosinac, 2006, 01:44:40 ---
--- Citat: eladio - 21 Prosinac, 2006, 16:16:05 ---probao sam ga i testrao onako amaterski cak :
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=221&Itemid=39 :headbang:
--- Kraj citata ---
jeli to ona area iz rijeke iz budicinove ulice?
--- Kraj citata ---
kako znas? :frajer:
--- Kraj citata ---
gledao sam ga svaki dan i pitao se kako ide taj scoot....sad je moj scoot u zadru,kako ide area?imam u planu uzet..
hocu dobit krug?
--- Kraj citata ---
pa serijala nis ne ide.. puna je blokada :toothy9: ..dizajn mu je jaca strana jel :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju