Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tog ima samo kod nas!

<< < (6/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 02 Lipanj, 2018, 12:32:24 ---
--- Citat: Kinez22 - 01 Lipanj, 2018, 22:49:38 ---
--- Citat: dario007 - 01 Lipanj, 2018, 22:34:22 ---Ljubo- vrti se samo 9800 okretaja i ni u jednoj kombinaciji ne prebacuje 10300(mislim na krajnju),sto je u rangu serijale sa zx-om po okretajima ili reversea...

Budem posnimio ovih dana kako se ponasa i ide...

--- Kraj citata ---
kakvo je međuubrzanje do 100tke?

--- Kraj citata ---

Kamerman vozi dr.evo 70 na purejetu,multic,gp spuh...

Lijevo je TomiZG na Daxovom midraceu-sport pro mk2,yasuni c16,phbg21,primar 7%,polini evo r02,kevlar...
(moram spomenut da nije u steli,sad je tu puno manja razlika)

Desno sam ja na dr.evo 70,multivar,primar 21%,phbg 19

--- Kraj citata ---

Kolika je razlika u tezini vas dvojice? Jest probali zamijenit skutere?
btw, base ti ide ko kuga  ;D  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
3-4 kile je razlika,a Daxov tu ide loše radi remena koji je kasnije izbačen i stavljen drugi,da smo tada snimali onda bi ovaj filmić drugačije izgledao al nismo imali kamermana i mrak je pao

A base ide negdje ko novi vxr,otprilike brojke na čuki skakuću ko na vxr-u sa variomatom,do negdje 90 po satu

dario007:
Oko 2kg je razlika(zanemarivo)nismo mijenjali kad razlike gotovo da nema.Kod kamermana je base,koji ide prosjecno,pa se i tu kuzi razlika...

Hvala 3alfa3

Edit: Kasnije je vlasnik vozio koji je vislji i tezi i imam ga nijansu,al da je Tomi vozio bilo bi gusto ili mala prednost midracea.

Tomi_ZG:
Ova višekilometarska ravnica kroz polje kod Daxa je odlična za ovakve testove,možeš pilit cijeli dan,a da nikom ne smetaš,al malo je grbava i knap se mimoilazit s autima

Zato je prištekavanje na obilaznicu jako blizu pa dobro dođe  ;D

dario007:
Posto je ovdje bilo govora i ubacivani su videii,pa da okacim i ovdje.

Ovako nekako ide base nrg power:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju