Tehnički kutak > Styling skutera
poklopac dekla
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 20 Listopad, 2008, 20:44:50 ---mora bit odlicno a ne dobro i samo trebat ce pazit jos par dana dok se boja i bezbojni lak skroz ne stvrdnu i onda nemas frke. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
..nadam se..heh..sutra taman stavim poklopac.. i volan novi..pa sve u kompletu slozeno :icon_thumright: :icon_tongue: :icon_tongue:
neer:
6000000 napisanih postova oko pisljivog bojanja dekla kako nevolim ovake teme...ima milijun zanimljivijih tema a vi tu mjesec dana o rupama i boji razgovarate :angry7:
Bruno1990:
--- Citat: neer - 20 Listopad, 2008, 22:18:14 ---6000000 napisanih postova oko pisljivog bojanja dekla kako nevolim ovake teme...ima milijun zanimljivijih tema a vi tu mjesec dana o rupama i boji razgovarate :angry7:
--- Kraj citata ---
..onda neka prebace modenatori temu u moj projekt pod ( Skuter projekti ) ako smeta :dontknow: :binkybaby: http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=10207.0 :happy8:
Hrga:
vidit ces kad kapne benzina kako ide fino dole boja :icon_thumright: dekl farbat (ako se farba sprejem) jedino onim za spuhove posto je otporan na benzin i jos ga zapec. Znam iz iskustva farbao sam dekl 5 puta s tim da je na njega iso primer za aluminij, pa sprickit, pa boja, pa lak (sve u spreju) i svejedno se skinulo kada je doslo u kontakt s benzinom... nevrjedi nikako...
Bruno1990:
--- Citat: Hrga - 23 Listopad, 2008, 22:45:42 ---vidit ces kad kapne benzina kako ide fino dole boja :icon_thumright: dekl farbat (ako se farba sprejem) jedino onim za spuhove posto je otporan na benzin i jos ga zapec. Znam iz iskustva farbao sam dekl 5 puta s tim da je na njega iso primer za aluminij, pa sprickit, pa boja, pa lak (sve u spreju) i svejedno se skinulo kada je doslo u kontakt s benzinom... nevrjedi nikako...
--- Kraj citata ---
...ma znam..nije to ono...da ono drzi dugo..i to...ja sam ga farbao s tim sprejom za spuhove...koj je otporan na temperaturu..pa cu vidit kako ce i koliko drzat...zasad je dobro..hehe :icon_biggrin: :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju