Tehnički kutak > Styling skutera
poklopac dekla
2TDottore:
kaj se tice farbanja ja bi ga radje pjeskario i plastificirao jer je to vjecno a ako ga farbas boja se jako lagano izguli pogotovo ako palis na kurblu i ako ga cesto skidas.A kaj se tice busenja rupa to ti je samo stvar inspiracije i kak ti se vise svidja.izbusi par rupa za ulaz i par rupa za izlaz zraka a mozes i jako puno rupa al to je onda dosta ruzno. :icon_thumright:
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 19 Listopad, 2008, 19:55:22 ---kaj se tice farbanja ja bi ga radje pjeskario i plastificirao jer je to vjecno a ako ga farbas boja se jako lagano izguli pogotovo ako palis na kurblu i ako ga cesto skidas.A kaj se tice busenja rupa to ti je samo stvar inspiracije i kak ti se vise svidja.izbusi par rupa za ulaz i par rupa za izlaz zraka a mozes i jako puno rupa al to je onda dosta ruzno. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
..ma znam..stvar je u tome sta je on plastificiran..i ima neku bezvze boju sivkastu..i ne sviđa mi se..pa sam kupio desola..pa cu na poklopac stavit to..a sutra samo posmirglat i pofarbat u crno.. :toothy11:
2TDottore:
pa nema veze sta je plastificiran.moze se opet plastificirat.stvar je u tome koliko cesto diras po deklu.ak ne diras uopce obicna boja ce ti drzat a ak svako malo nes radis ili palis na kurblu pa ti noga nekad klizne po deklu skinut ce ti se boja i bit ce ruzno nakon kratkog vremena.procijeni sam. :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 19 Listopad, 2008, 19:55:22 ---kaj se tice farbanja ja bi ga radje pjeskario i plastificirao jer je to vjecno...
--- Kraj citata ---
Kaj pričaš ti? Kak vječno? Imam doma nekaj kaj je tak plastificirano i kroz 3 godine se to tvoje "vječno" odvojilo na mjestima a na mjestima je i popucalo!
Ti imaš garažiran motor i ne voziš se puno po kiši a kamoli po zimi kad je sol...
Tak da bi se ja zapital kolko se splati plačat to plastificiranje i pjeskarenje. Nekom se možda isplati :dontknow:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 19 Listopad, 2008, 22:31:45 ---
--- Citat: 2TDottore - 19 Listopad, 2008, 19:55:22 ---kaj se tice farbanja ja bi ga radje pjeskario i plastificirao jer je to vjecno...
--- Kraj citata ---
Kaj pričaš ti? Kak vječno? Imam doma nekaj kaj je tak plastificirano i kroz 3 godine se to tvoje "vječno" odvojilo na mjestima a na mjestima je i popucalo!
Ti imaš garažiran motor i ne voziš se puno po kiši a kamoli po zimi kad je sol...
Tak da bi se ja zapital kolko se splati plačat to plastificiranje i pjeskarenje. Nekom se možda isplati :dontknow:
--- Kraj citata ---
pjeskarenje i plastificiranje dekla sam platio 100kn prije 2 godine i jos je ko novi i sad mi reci da se to ne isplati a za 100kn nemozes kupit dva postena spreja s kojima nemozes ofarbat dekl a da nemas ni jedan curak i slicno i pitanje dal ce ti uopce bit dosta dva spreja a namucis se ko konj na pripremu za farbanje da to ispadne kolko tolko dobro.A kaj se tice kise i soli to nimalo ne smeta plastici koja je zapecena na 350 stupnjeva a bome obicnoj boji iz spreja sigurno smeta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju