Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner: Metrakit Sp vs Yasuni R vs Stage6 pro replica crome
dino_sk:
otkazo narudžbu ,kad sam malo to sve zbrojio u glavi ,previse je tu novaca dosada oslo na skutere i na ovaj i na onaj prosli
koliko god ulagao nikad dosta ,zato ja od danas sam na serijali s multivarom samo unutra jer mi je danas stigao al i njega cu prodat uskoro , ak bog da sljedece sezone ode na nes vece koje ce ic bolje od tuninranog 50ccm a i trosit duplo manje
ili vx ili vxr ili rs125
toliko od mene .....moze lock ove teme :icon_thumright:
dino_sk:
eo sad isao probat kak ide skut s multivarom i 7,2g rolicama unutra
i mogu rec da sam jako ugodno iznenađen 93-94 po ravnom kad se sagnem
ovak normalno kad vozin 85-87
mozda bi dobio jos koji km krajnje s bijelim centralnim al njega cu kasnije stavit
SlowRider:
--- Citat: dino_sk - 16 Listopad, 2008, 11:57:16 ---ili vx ili vxr ili rs125
--- Kraj citata ---
Jesi siguran da ovaj manje trosi? :laughing3:
i dobro si odlucio :icon_thumright:
dino_sk:
--- Citat: SlowRider - 16 Listopad, 2008, 18:02:18 ---
--- Citat: dino_sk - 16 Listopad, 2008, 11:57:16 ---ili vx ili vxr ili rs125
--- Kraj citata ---
Jesi siguran da ovaj manje trosi? :laughing3:
i dobro si odlucio :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma tog nemos natocit koliko god mu naspes taj ce popit :frajer:
2TDottore:
to nije uopce istina.dobro postelan rs ili mito naravno mislim na otvorenu verziju od 30 i sitno konja trose otvorene ceste bez da se stede oko 6 litara a po gradu oko 7 sto nije nista previse.jedina stavka kod tih motora je ta sto treba stavljat kvalitetno full sintetic ulje koje kosta oko 150kn i ak se ne pazi dok je motor hladan lako se desava da motor brzo zacvika a onda te generalka kosta bar 400eura ak ne i 800eura ovisi koju soluciju odaberes.Ak postujes princip zagrijavanja i ne teras ga bas stalno u crveno jedini troskovi su ti ulje,benzin i mijenjanje karika i ulja u prijenosu svakih 5000 i klipa svakih 10000km.Sve u svemu kad to sve stavis na papir taj motoric bas i nije jeftin ako radis velike kilometre. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju