Ostalo > Razne offtopic teme :)
Pronalazak i obnova stvari s otpada
roc:
S time sam skidao farbu s prikolice, nisam ni gledao na gradaciju, kad se pojavi metal staneš ;D
challenbeen:
Ajde probam sa time završit, a opjeskariti ću samo dijelove kuda brus ne može proći :glasses9:
challenbeen:
Malo mi se projekt odužio, malo kiša, malo druge obaveze, ili drugi prioriteti... morao sam na brzinu ispjeskariti felge, oprat ih, baciti Epoxy temeljnu, špric kit i završnu boju... mislim da cu na isti način tako riješiti i ovaj stalak za motor:
zvonkec92:
Ove dvije flakserice sam prije dvije godine uzo na otpadu za 20kn, jednoj riknula bobina, drugoj se samo zica od struje odpojila i ispravna je. Nju sam koristio tu i tamo za po čoškovima kosit di nemogu sa obicnom kosilicom i danas obje prodao za 100kn jer imam jednu Einhelovu takoder s otpada koja je dosta jaca od ove. Kupio jeftino, koristio i prodo za 5x vise. Jbt stvarno se isplati haracit po tim otpadima nade se zanimljivih stvari a neke se daju cak dobro i prodat. Morat cu se ja bacit u cigane i zaradivat na lak nacin, nesto kao trgovci, kupi jeftino prodaj skupo bez mogucnosti reklamacije. Niko nece znat kolki rabat ja imam na otpadu jer ne izdajem racun a i sa svojom marzom cu opet bit povoljan :glasses2:
Bilo je do sada vec dosta stvari koje sam tako uzo sa otpada pa prodao za neku sicu a opet zaradio, definitivno se bacam u trgovce cigane...
Corector:
Mrale, kakav si ti to trgovac ako to prodajes za 100kn. Moras da uzmes barem soma po koraku, a imas ih dvije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju