Ostalo > Razne offtopic teme :)
Pronalazak i obnova stvari s otpada
zvonkec92:
Ja idem stalno na ovaj u Resniku di sam se već skompao s gazdom pa se često nekaj dobije badave ili ispod cijene a kad dovezem neku kramu da mi bolju cijenu nego drugima.
zvonkec92:
Glava od jucer oprana i uslajfani ventili
Izmedu dvije kise sam ulovio sunca da odem na otpad prekopat onu gajbu di smo jucer nasli korisne stvari, uz skart pijado dijelove naso sam si ljevi dekl od kineza 125-250cc sa namotajima i pickup-om
i nakon pranja
savrseno pristaje na moje kinesce ( sad ide u rezervu )
tu se naso i pijađo serijski vario, dve inox šelne, dve leptir matice i neki serafi, vario sam uzo samo zbog mesingane pixe jer mi treba za jedan drugi vario :)
dario007:
Iss,ja bi tam cijeli dan rovario :)
Tomi_ZG:
Glava je ko nova
Corector:
Kako sam imao cistitku, odnesao sam smece u recikazno dvoriste, a zeljezo na sekundarac i usput dobio neki cash. A kad sam vec tamo, potrazio sam alu plocu 300x250x5mm. Dok sam trazio, nasao sam hrpu kineskih masina bokte, a ispod hrpe glavi motora bio je jos jedan kineski 2T blok i neki od morinija, bez polutki.
:icon_biggrin:
Aluminij sam si morao ispiliti iz velike ploce, izdusio sam, odjednom se pojavio nevidjeni roj komaraca i izboli su me da sam se ceskao pola dana...
Evo sta sam sve vidio zanimljivo:
Pogled kroz ispuh odaje zacvikanu trrno grupu, klip masakriran posteno, pukle obje karike
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju