Ostalo > Razne offtopic teme :)

Pronalazak i obnova stvari s otpada

<< < (7/31) > >>

Corector:
Isao sam trazit sajlu za odstopavanje odvoda, ova celicna kao prst debeela je za Oskara. Probio sam neku kamenu masu, a onda s vatrogasnim crijevom odstopao za Nobela.

I pukao mi je zljeb na spoju, i posto je bilo jako zajebano sad to kalajat jer ce ici sve komplet novo, snasao sam se za 3 Oskara. Zljeb je promjera 100mm, otisao do vulkanizera i prokopao tamo po steku izrabljenoh guma, i nasao zracnicu kao od kotaca za tacke. Odsjekao komad 20cm i savrseno navukao preko puknutog (vec odlomljenog spoja zljeba).

Jbg Mrale, sve se svodi na plati majstora, a mi ostasno retardirani.

zvonkec92:
Dugo nisam nista pisao, u meduvremenu sam nasao puno zanimljivih stvari na otpadu ali se sada i nemogu sjetiti svega. Uglavnom zadnje sa otpada je tocno ono kaj mi se nije dalo radit iz nule a to je okvir od stola. Izrezao fosne za njega

suntrust bank near me now

Kupio tablu inox lima na otpadu ( to je najskuplji komad koji sam uzeo ) neko ce rec nisi trebao bacat pare al ja sam bas htio inox. Ispod stola iskrojio hrastove daske i tu ce stajat kutije i sanduci s alatom

chase bank branch locations near me

Na stol sam zašerafio onu nevaljanu busilicu from Super Goldy i skripac iz istog ducana koji ima mogucnost okretanja. Visi nivo kineskog skripca

Corector:
Mrale ovaj stol je bas plemenit, lijepo to sve izgleda, i cvrsto

dario007:
Lajkam ti ovaj posao,odlicno si to skarabudzio!

Kolko taj skripac kosta,moram si novi uzeti...

zvonkec92:
Mislim da je skripac bio 250kn, al da napomenem nije neki cvrsti i nesmije se tuc po njemu kao ni konjski stezat. Jbg socijala neka al nema veze dok traje traje kad pukne ide gore drugi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju