Ostalo > Razne offtopic teme :)
Pronalazak i obnova stvari s otpada
Denis_00:
Ja trebam sa clia zadnju bravu - motoric od centralnog :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
zvonkec92:
Iam ti ja 4-5 motorica za centralno, dodi do mene i dobis ga đabe. To sam si ovo ljeto poskido sa jednog clia kaj je tam bio :D
zvonkec92:
Danas bili ja i bata tomi na otpadu i nasli neke veoma zanimljive stvari
Viši nivo, ubo sam flaya za 20kn apoteka stanje, jedino mi ova hrđa malo smeta pa cu forumskom metodom kako sam vidio ovdje na forumu to prekrečit jer ne podnosim ni pinkicu hrđe od kapljica koje mi ulaze kroz otvoreno deklo na djelove prenosa :laughing3: :laughing3:
Dax:
--- Citat: zvonkec92 - 27 Listopad, 2018, 01:13:56 ---Danas bili ja i bata tomi na otpadu i nasli neke veoma zanimljive stvari
Viši nivo, ubo sam flaya za 20kn apoteka stanje, jedino mi ova hrđa malo smeta pa cu forumskom metodom kako sam vidio ovdje na forumu to prekrečit jer ne podnosim ni pinkicu hrđe od kapljica koje mi ulaze kroz otvoreno deklo na djelove prenosa :laughing3: :laughing3:
--- Kraj citata ---
Dobar ti taj otpad nama sta
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
nrgmc2-tuning:
--- Citat: zvonkec92 - 27 Rujan, 2018, 14:33:42 ---Onaj osjecaj kad na otpadu iskopas 123mm linearne polutke za 20kn :icon_biggrin: :toothy9:
Jos bolji osjecaj kad ti napokon pase na polutke BETTELLA spring slider koji cuvas godinama u šteku
--- Kraj citata ---
Dobra Betella... Fala kaj ikada pohvalite pičke forumske :icon_biggrin: :icon_biggrin: ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju