Ostalo > Razne offtopic teme :)
Pronalazak i obnova stvari s otpada
ivano_007:
Evo opet mene sa još jednom klupom :icon_biggrin:
Našao krakove šasije u starom željezu, nadovaria naslon, stavio je u livel (isčupana iz parka bagerom), jedna ruka temeljne, 2 laka.
Našao stare murale u podrumu pune betona, izrupane i svakakve. Skinuo beton, malo zakitao 1-komponentnim kitom, izbljanjao ih, glodalicom zaoblio rubove, 1 ruka lanenog ulja, 1 tankoslojne lazure, 2 debeloslojne lazure i torban vijcima učvrstio sve.
zvonkec92:
Jako ljepo si ti to uradio, lajk
balki:
:notworthy:
zvonkec92:
Evo jos jedne odbacene stvari s otpada koja je vracena u zivot sa minimalno uloga. Bocu sam nasao skroz punu kaj je bas interesantno a ventil i regulator kupio novi na sajmu u Sesvetama. Kompletnu obrusio i dao clanu dario007 da ju polakira bojom koja mu prva bude u šprici kad bude nekaj svoje farbao, ispalo je savrseno i boca je sad prakticki nova
zvonkec92:
Bio opet na otpadu nedavno i dovuko zanimljivih stvari za smijesne novce :D
Natocio benzin i od prve upalila, fale jedino kotaci i donji dio rucke, koji glupan to baci svaka mu cast da bar oce jos da pametni ljudi mogu iskoristit takve stvari.
https://youtube.com/shorts/VNc9QDe5hpM?feature
Flakserice uzo dvije al drugu nisam sliko, takoder ispravna pali ko mina al fali donji dio štapa sa kardanom i glavom
Ovoj 20V busilici rikno prekidac al sam uzo jos jednu kojoj je ispravan al nema glave
Mala crna 12V potpuno ispravna, glava ima malo lufta al nis kaj se neda rijesit za 0kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju