Ostalo > Razne offtopic teme :)

Serijski PUREJET 85kmh gps

<< < (2/46) > >>

Corector:
Evo vam mralencad 86gpsa :headbang: Da je netko manji za volanom, ima da ga svi ispostuju s 90gpsa na cistoj serijali. :rock_: :rock_: :rock_: :rock_: :rock_:

Da je nov remen isao bi brze od peze s kompletnim setupom by SA i SC skupa :headbang:
Ja zivim za taj show, snimio bih kako polijevam benzinom speedfighta kojeg imam u steku i zapalio bih ga s gustom!

Sve serijsko, remen 18.2mm, pitaj bog koliko star. Vlasnik nece novi.

aprilija top:
i lagan je skut zato ide

Grale:

--- Citat: aprilija top - 15 Svibanj, 2018, 11:08:54 ---Kad sve ima best linearne polutke savrseno ustelanu smjesu ko i ditec i trosi 2.3l ali ali dok vozi je dobro.

--- Kraj citata ---
Dok ne vozi onda još manje troši  :dontknow:

aprilija top:
skeptican sam na te pumpe i injektore kad je suzuki to sfuso skroz na skroz.

Corector:
Purejet je VJEČNI skuter! Na njemu je minimalno toga od potrosnog materijala izmjenjeno, slobodno se moze reci kako je sve iz 2003. God, dakle 15 godina. 7500km

Od tada je izmkenjeno samo ovo:
- remen i mikroremen
- crijevo od benzina do filtera goriva
- svijecica
- akumulator
- prednja zarulja
- gume

I on tako ide, sad bih s njim na more tripnuo.

Realno, sto treba zamjeniti da skuter bude tip top, primjerice da nikada nista nije dirano. Treba odraditi servis prijenosa i opci servis. Ove stvari su obavezne;

Servis prijenosa:
- Remen, mikroremen, rolice, klizaci variomata, ulje u getribi, zupcanik vodene i uljne po potrebi, centralna opruga i oprugice kvacila po porebi.

Opci servis:
- Novi antifriz, crijevo goriva od rezervara do pumpe goriva s novim filterom, crijevo od pumpe do rezervara koje sluzi za odzracivanje, crijevo od kompresora do injektora, crijevo od rezervara ulja do uljne,crijevo od uljne do bloka motora, filter zraka, svijecica, DOT tekucina za kocnice.

--- Citat: aprilija top - 15 Svibanj, 2018, 11:58:15 ---skeptican sam na te pumpe i injektore kad je suzuki to sfuso skroz na skroz.

--- Kraj citata ---

To sve radi vjecno, nema Suzuki veze s tim, samo je imao ajnspric sistem kao i aprilia, piaggio, gilera peugeot koji ke medjusobno kompatibilan osim kompresora koji se razlikuje po razmaku rupa i zakrenutosti kotacica radilice.

--- Citat: aprilija top - 15 Svibanj, 2018, 11:52:23 ---i lagan je skut zato ide

--- Kraj citata ---

Zadnji je imao 103kg, pola tanka goriva + kofer. Nemam sliku s vaganja, al mogu ti reci gdje ima vaga za skutere.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju