Ostalo > Razne offtopic teme :)

Serijski PUREJET 85kmh gps

<< < (42/46) > >>

Corector:
Ajde ovako. Ima da budu po 2 osobe na pezi i purejetu, i 2 osobe na skuterima koje slepamo. Rasporediti cemo fino priblizno iste kilaze.

Dakle svaka masina gura 4 osobe na 2 skutera. To je oko 250kg na skuteru.

I idemo nabaciti drag race na 1km.  :toothy10:
Odi da ti ispostujem tu garanciju  :toothy10: :toothy10: Pa ja sam slepao s Nrgom Malaguti F15, na njemu vozac, ja na Nrgu i suvozac. Skuter ide jace nego peza kad gura bez suvozaca i jos izgura veliku krajnju. Kad je peza šusala?, O kakvom mi to mrtvom momentu pricamo kad u brdo poteze rucnu kocnicu koliko naglo zaostaje, znaci u brdo znas ostati po kilometar iza. :laughing7: Ja nikad nisam vidio taj moment od peze, a bome niti osjetio.

SF2 Freak:
Auto ima 1tonu glupane

Corector:
Jel ti shvacas da ja pokusavam izazvati bilo kakav drag race, i da mi je jedva vise zanimljivo natjecati se rijecima,makar cinim samo djela.

Ajde tamo u purejet VS peugeot temu pa rijesi misterij Pezo struje maheru!!

Kad kazes da sam ja glupan.
Da nemam pojma o pezo skuterima
I da mi seres po kalendaru purejeta (da mi je samo znati kako si ocostio tu skoljku)  :laughing6:

Imas 24h da rijesis problem kako spojiti 5 zica s instalacije bravice na 2 da sve radi na KLIK preko kljuca.
Imas priliku dokazati se.

Djela, a ne rijeci; g#vn%, poserem ti se na pjursit, glupane, nemas pojma o pezi i tako sve ono sto nema veze s vezom.
Pokazi nesto da ne ispadne kako baljezgam gluposti glede peze  :laughing7: :laughing6:
Inace ce biti 1000:0 za purejet hahahahaha

Tomi_ZG:
Suhi govori istinu,peža je vukla vectru po obilaznici

--- Citat: RunnerSukosan - 23 Svibanj, 2018, 20:48:07 ---Izjava da je pura za auto cestu je ista ko kad je jedan clan izjavio da bi s 50ccm grobnik odvozio :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ja bi odvozio Ring sa runnerom i to baš ono s guštom,znam odlepio sam  :laughing7:

RunnerSukosan:
OTVARAM KLADIONICU!!! Tko ce prvi poginit?
Kandidati su sljedeci:
1. Corrector i Pure jet na auto putu
2. Suhi s pezom na Grobniku
3. Tomi s Runnerom na Ringu

Glasanje pocinje od sada :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju