Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
Corector:
--- Citat: SF2 Freak - 23 Svibanj, 2018, 20:56:40 ---Hoces reci da sam lagao kada sam ti slikao 104 ili 102 ?
--- Kraj citata ---
Hocu reci da si se sakrio u zavjetrinu iza kombija i zalegao do sredisnjeg grebena :icon_thumright: :thefinger:
Jel znas ti koliko purejet moze u zavjetrini kombija, 110 garantiram!
SF2 Freak:
Cek nisi mi odgovorio na pitanje. JEl sam toliko isao , jesam onda suti i probaj jace :icon_thumright:
102 sam sam po Sukosanu peglirao , micek na tih 91 znas kaj radim. Pogledaj mi profilnu :laughing7:
Garantiras 110 ajde pokazi da ide 110 gpsa u zavjetrini iza kombija nista manje ne prihvacam i nikakve izlike ne prihvacam.
I nemoj pricati o potrosenosti remena samo jer moj remen star 2g i konci vire van spucan na sve strane. Pa nigdje ne spominjem potrosenost remena.
Corector:
Kmeeeee, Peza je brza!!!!! Predlazem da snimimo to :toothy10: :laughing9:
Ja da sjednem na tvoju pezu, ona ne moze niti 85kmh gps ici :laughing6: Pa vozio sam se vise puta i to s mjesta ne ide kad ja skednem. A purejet se pretvori u raketu s tobom.
Jel te tjesi to sto je peza startnija od slepera s 20 tona tereta? A ne zanima te ako otkaci prikolicu i sam traktor te ispreskace ko veverica grane? Trebas gledat malo ispod povrsine, prepoznat snagu purejet agregata i zamislit koliko bi peza brze isla s tom masinom. Ako ti to ne kuzis, onda je to onak, zalosno jbt. Neki klinjo nek sjedne na purejeta Nrg, ima da te isprasi da bus gledao jel na cilindru pise Fabrizi :laughing1:
SF2 Freak:
Jebe se meni kada ti sjedis na njoj niti ces ikada vise sjediti hvala Bogu. Skuter je postelan za mene i ja se vozim sa njim ,a ne ti :icon_thumright:
Corector:
Dobro si ga postelao kad te osobno namazem s purejetom :notworthy: :toothy9:
Nek ti se vratila vjera i motivacija u pezu, neka!!! Uredit ces ti pezu ne sumnjam, pokazi nam svima kako se peza uredjuje!! Dosta je dana proslo da se ponovno skupi snage za trosenje energije uzalud :cigle: :old: :puke:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju