Ostalo > Razne offtopic teme :)
Serijski PUREJET 85kmh gps
Corector:
Nedam se ja za drag race.
Posto je NRG MC3 50 PUREJET ubojica speedfighta, nasao sam sebi drugog rivala.
A to je Peugeot Elyseo, upravo swapan na 50LC vertikalu sa ZXR super mocnim spuhcetom.
Posto ja nisam pickica, naravno da necu koristiti NRG purejet da ga izbrasnari, nego cu biti fer igrac i uzeti cu svog oplemenjenog konja Elystara 50 s PIAGGIO PUREJET masinom i TT spuhcetom i multivarom.
E ovaj drag race nece biti odgodjen, pripremite se na smijanje :laughing9:
Zrtva koju ceka brasnarenje, moj savjet je neka uloze jos 2tisuce eura u njega da sramota bude jos veca :laughing6: :headbang:
Dugujem info sta ima u prijenosu ovaj crveni nrg full serijala koja ide 85kmh gpsa. Tj 86kmh. Sa mnom.
Rolice 5.3gr, stari piaggio remen, 17.8mm trenutna mjera. Sa ovim prekurenim zvinom ima bokji start nego peza.
Cak nije lose imati prekurenk zvono jer je proklizavanje nelosa stavr, uvijek imas turazu :icon_biggrin:
Corector:
VISI nivo.
Crni nrg mc3 50 purejet s koferom, multivar i ZX od tuninga. Vozac 105kg.
Relacija restoran Pyrus - Utrina :toothy10:
Morao sam cak pustit gas na nadvoznjaku preko Drziceve, zakljicujem da je purejet 50 prebrz za SITI :laughing7:
Dakle purejet full stock s multivarom i spuhcetom dobiva 13kmh GPS-a, uz osjetno bolje ubrzanje, makar i serijala iznenadjuje.
Remen u serijale je 17.8mm, a u crnog nrga je 17.6mm. Dakle moglo bi se reci da multivar i auspuh daju 15kmh jer se agregati skoro isto razvrte.
TopPerfomance4:
Večna je smeša njegova
zvonkec92:
uu ovo je opasno blizu mog kinesceta, izazivam te na crtu
Corector:
--- Citat: zvonkec92 - 20 Svibanj, 2018, 14:15:14 ---uu ovo je opasno blizu mog kinesceta, izazivam te na crtu
--- Kraj citata ---
Cuvaj se ti runnera 70 :laughing7:
Kad idemo na drag moze i sa 50ccm :toothy10: Bas me zanima sta ce bit kad ja zajasem batinu, a ti vecni skuter :toothy10: Mogo bi i stavit novi remen, da se desi cudo.
--- Citat: TopPerfomance4 - 20 Svibanj, 2018, 14:02:01 ---Večna je smeša njegova
--- Kraj citata ---
Vaistinu mrale!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju