Ostalo > Razne offtopic teme :)

Serijski PUREJET 85kmh gps

<< < (31/46) > >>

Corector:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 18 Svibanj, 2018, 21:05:59 ---Od svih serijala 50cc karb i to smece elektronsko putašit najjace ide sonic gp, cak je i brzi od piaggia zip sp1 . Imao sam ih sve i sonic gp je najhitriji i najjaca top speed serijski cijeli , variomat, spuh karb i itd.

--- Kraj citata ---

Care, moze minarelli i brze kad ga zasvasam za pony biciklo, i kad Oskar od 45kg sjedne na njega, onda ga nitko nema  :toothy11:

Samo nisi shvatio poantu cijele price. Pretpostavljam da je taj GP1 Sonik pokojni?

Tomi_ZG:
BRAĆO,zakaj se svadite?  :dontknow:  :laughing7:

nrgmc2-tuning:
Sonic gp je oso dalje po svetu  :toothy12:  Sonic gp je bio gluva svinja po svalonskoj  :laughing7: pred 3-4god..
Sad idemo dalje, napredak kroz tehnologiju  :laughing7:

zvonkec92:
Suhy mislim da je vrijeme da izvadiš pištolj i čistiš ga pred Perom da se uplaši i da misli da si neki mangup  :laughing9:

Predlazem da se stanete na crtu, evo ja cu suhom posudit raketu od VBRa koju sam iskopao u šumi dok sam brao gljive, napunicemo ju barutom i stavit na pežu

upload pic

SF2 Freak:
Samo vi rajcakte. Nebu se niko sa nikim stal i to je to. Ni to malo veselja do bu stajal na startu ne zelim mu priustiti. Ovak nek trune na forumu. Imam pametnijeg posla , slagat pezu za trip kaj ukljucuje podesavanje prednje vilice , tlak u gumama i straznji amortizer podesiti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju