Ostalo > Razne offtopic teme :)
Homemade brusilica
Grale:
Kakav biznis?
Misliš na izradu i prodaju istih?
Ne isplati se, kad ima u supergoldyu bušilica snage 2 kw valjda za 500 kn :toothy12:
di.ky.73:
--- Citat: Grale - 13 Svibanj, 2018, 09:15:53 ---Kakav biznis?
--- Kraj citata ---
Proizvodnje i prodaje :)
Grale:
Editiral sam baš dok si pisal.
Kao što rekoh, ne isplati se, puno posla i kvalitetnog materijala treba, a danas niko ne kupuje kvalitetno, već jeftino. Stoji bušilica na njuškalu dugo vremena tek tolko iz zajebancije, par upita je bilo i svima čudno kak je skupa bušilica kad ima novih po 500-700 kn.
A to kaj glava baca 2 desete dok je nova, nema veze ;D
Ivan46:
kao sto kaze grale to je neisplativo praviti,jedino ak dobijes od nekoga pokvareno,pa onda da,mozda ima i po otpadima tih stupnih busilica.
bila je tu neka tema na forumu,jedan clan je iso po otpadima pa je stavljo slike sto je pronaso itd...
bila mi je dosta zanimljiva ta tema,pa sam je zato upamtio,al sam zaboravio ime tog clana.ugl taj bih znao jel ima tamo takvih stvari ili ne,ja dosad nisam iso po otpadima,pa.neznam.
zvonkec92:
Ja sam taj clan ali je tema u smecu zbog ismijavanja tatinih sinova koji odu u ducan i kupe sve gotovo jer niki k**ra* sami neznaju napravit pa mi nije imalo smisla opce pisat takve stvari
Inace imam doma slicnu home made stupnu busilicu kao graletova, samo je moja puno masivnija i gore na motoru i na vretenu imam četverostepene remenice da mogu štelat broj okretaja, trofazni motor je gore. Prije god dana sam si naso na otpadu veliki strojni škripac ispravan ( neki cigo ga hitio bez obzira kaj je ispravan )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju