Općenito > Katalog skutera
Koji skuter kupiti?
Prebi:
A stas za speedfight 4 r cup davat 17 i 800 kad za 18 iljada mos uzest nrg power, a za 19 gileru runner. Ja ti preporucan da ipak gledas nesto iz piaggio grupacije.
Ako ti nije velicina bitna imas piaggio zip, novi dode 11 tisuca. Imas ga u dvotaktnoj i cetverotaktnoj varijanti, ja ti preporucan dvotaktnu malo vise trosi od 4t al ide dosta bolje.
zvonkec92:
SF 4 125 to bi bilo zanimljivo vidjet
RunnerSukosan:
Ide 95 kmh... Nebi dao tih 19000kn za gnoj od 125 kubika koji ide 95 pa makar trosio 0.5l na 100.
1 amort i neki glupi sistem kocenja di ti koci prednja kad zadnjom kocis...
Jedino mi se radijalna klijesta svidaju
zvonkec92:
Jel nema i piaggio taj sistem kocenja, msm da nexus il neki od tih velikih to ima, po meni je to + jer i ovako uvjek kocim sam obe kocnice, rijetko kad samo sa jednom a minus je kad treba to odzracit pa u tom razdjelniku ostane zraka.
95kmh je skroz oke za kinesku masinu sa 2 ventila. Ja bi ga volio imat djeluje mi zanimljivo.
RunnerSukosan:
Ja mislim da nema, nisam sig. Ugl meni to smeta neovisno o proizvodacu, pogotovo kod agresivnije voznje kad se korigiras zadnjom, nek zakoci prednja necu ni pomislit dalje... Mozda za neki drugi stil voznje odgovara al.meni smeta. Vjv po gradu ima nekog smisla kome.ne smeta...
Peza je sto se tice masine mogla bolje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju