Tehnički kutak > Garaža

Vespa ET4 150

<< < (3/9) > >>

stipe:
Ajmo znalci...

Potrosnja mi je prevelika! Preko 5.5l trosi sto mi nikako ne ide u glavu
Prirubnica je nova, karb ociscen, dizna i sve ostalo serijala. Cok nije radio pa sam ga eliminirao... sve izgleda ok, ne vuce falsi zrak, ne znam vise di gledati...

dino73n:

--- Citat: stipe - 04 Srpanj, 2018, 16:38:01 ---Ajmo znalci...

Potrosnja mi je prevelika! Preko 5.5l trosi sto mi nikako ne ide u glavu
Prirubnica je nova, karb ociscen, dizna i sve ostalo serijala. Cok nije radio pa sam ga eliminirao... sve izgleda ok, ne vuce falsi zrak, ne znam vise di gledati...

--- Kraj citata ---
Kako si eliminirao chok? Stavio rucni ili šta. I jesi li gledao boju svjećice. Ako je chok ostao otvoren bit će garava i otud velika potrošnja.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

stipe:
A ono zdravo seljacki
Tamo di iglica ide zacepio rupicu da ne prolazi gorivo.

Cok planiram kupiti pa mi je ovo privremeno rijesenje.
Cak mislim kupiti cili karburator sa membranom jer je ovaj u kurcini...

dino73n:
Pa velika potrosnja obicno dolazi od neipravnog karba, previskog nivoa plovka, chok koji ne zatvara, plovak iglica koja ne zatvara, prestara igla koja se vremenom od vibracija istanjila i cak i prosirila rupu u atomizeru, lose podesenih parametara ili cak najbanalijeg začepljenog filtera zraka.

Ako imas trokiranje na malom gasu obavezno provjeri karb.

Tu mogu biti i neke druge stvari poput istrosenog remena koji više ne ide na vrh variomata pa ga u prazno vrtis a ne ide ili kocnica koje ne pustaju dobro pa imas efekat kao da vozis troje na skuteru al to bi  vjerovatno primjetio lako.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

stipe:
Trokira na malom gasu. Remen i valjcici prominjeni

Karb sam ultrazvucno cistio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju