Općenito > Maxiskuteri
Yamaha NMAX 155
Tomi_ZG:
--- Citat: monetri - 26 Kolovoz, 2018, 12:15:16 ---@freak, pa sta to ljudi rade s njima, kako voze?
--- Kraj citata ---
Je baš je netko svojom vožnjom spigao polutke u 600km,činjenica je da je taj skuter smeće i to ti kaže onaj koji ih šarafi,sad ti budi mazohista pa ga kupi i poslije kukaj kak si se zaj#bo ;D
monetri:
Dobro dobro, shvatio sam. Ali me to rastuzuje jer mi je najidealniji. Nevjerojatno da u danasnje vrijeme tehnologije jedna takva firma ima tako trivijalne propuste, pa sta je ovo, sprdancija? Bas sam ljut. Ali bolje sada nego nakon kupnje 😌
Okrecem se japancima lagano i SH.
Corector:
Bas me zanima kako je Japa rijesio brtvu glave.
A opet treba uzeti i u obzor odrzavanje, jer ako ce me netko zeniti za par stotina puta vise nego kaj dio vrijedi,a nemam alternative, onda ga nabijem na k :icon_thumright:
SF2 Freak:
Ja bu isao na Hondu. Honda je jos uvijek u vrhu kaj se tice zavrsne obrade. Oni i dalje imaju sektor di se svi djelovi rucno doraduju. To znaci kada dobije dio izliveni ako ima nepravilnosti i ne zadovoljava se VISOKA zavrsna obrada. Onda se sve to jos doradi. Na hondi neces vidjeti srhove o odljeva. Nezaserafljene serafe , nabijanje vilica , odserafljene volane , puknute rame i rame pofarbane temeljnom bojom. Kod njih sve je na KLIK. Najskuplji ali i najbolji.
dacerovs:
https://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/yamaha-nmax-155-abs-155-cm3-oglas-26179814
Zapici do Sibenika, probaj skut, svidjet ce ti se 200%, spusti cijenu nes i vadi mu mast do Rijeke.
Bio sam u Yamaha Sibegu neki dan, do kraja sezone je nema za kupit, sve rasprodano, jedino u Yamahi u Splitu ima 20kom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju