Općenito > Maxiskuteri

Yamaha NMAX 155

<< < (7/14) > >>

ivano_007:
A to ćeš morat sam odvagat. 90% ljudi imaju dvojbu kad kupuju nešto, ja za sljedeći skuter isto razmišljam Beverly Cruiser il novog Xmaxa :dontknow:

Uzmi si neko vrime pa razmisli

monetri:
Znam znam :)
Imam ga i previse, ne gori mi. I ti imas slatke muke, ista prica; klasicar ili sminka xD

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

monetri:
Bump*

Isao ga uzivo pogledat, da sjednem i tako to....nazalost sve je unapred prodano, kaze tip da sumnja da ce ove godine jos dolaziti.

Inace, po netu vec kruze slike o faceliftingu, novi sic, instrumenti, nesto zadnji amortizeri ne znam sto....

Zanimljivo, kad sam spomenuo udobnost, prodavac je odmah krenuo kako to rade amortizeri i da velicina kotaca nema veze, da su to piaggiove fore 🙄

zvonkec92:
Pa logicno da ovjes odraduje najveci dio. Sve rasprodano?? Ma nee to nije moguce, ti skuteri nista nevaljaju piaggio je bog i batina u HR  :laughing11:

SF2 Freak:

--- Citat: zvonkec92 - 25 Kolovoz, 2018, 19:12:48 ---Pa logicno da ovjes odraduje najveci dio. Sve rasprodano?? Ma nee to nije moguce, ti skuteri nista nevaljaju piaggio je bog i batina u HR  :laughing11:

--- Kraj citata ---
Kada vidiš ove dvije slike Nmax i medly. Pa vidis odmah da je medli sav nekakav mršav. Na kraju krajeva pukne mu rama po pola  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju