Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio nrg 2005 auspuh

(1/3) > >>

Sorepiarel:
Eh ovako kupio sam jucer piaggio nrg i odlucio san uzeti novi spuh.Lajik sam pa sam odlucio da se ovdje obratim da ne bacim pare. Koji je najbolji spuh za njega i koje rolnice bi mogle na njega a da ima sto bolji start. Za auspuh bi dao oko 100€

kos7:
kakve li srece da nema ni jedne ovakve teme na forumu do sad :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Prebi:
Ciljas na novi ili polovni? Za 100 eura ne mos uzest nikoji tuning auspuh novi, jedino polovni.

Sorepiarel:
Leo vince tt?  Vidio sam da je on nov 100€.

dario007:
Ako ces novo onda i nemas puno izbora.Mozes bacvica tip za slabije performanse ili nesto ranga tt/extra.Tu prednost dajem tt-u jer je kvalitetniji i bolji.Ima ih i po jeftinijoj cijeni ako uzmes iz svabije.Oko 75-80e.

Trebas jos skinut limic s karba i stavit diznu 62-64,ako se radi o novijem nrg-u sa dellom 17.5id.
Podesiti rolicama prijenos od 4.8 do 5.3gr ovisno oces uzet kratki ili dugi tt.Dugi je momentniji,kraci ima nesto vise snage vislje smjesteno i uzi je powerbandom.

Best buy ti je leovince tt i malossi multivar.Ugrubo te sve potrebno izadje oko 150e.Sad na tebi je da odlucis,pa da ne pisem romane,dopisem kad odlucis sta bi htio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju