Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (18/137) > >>

Corector:

--- Citat: SF2 Freak - 30 Svibanj, 2018, 14:39:47 ---Da zavrsimo ovo dns tw izazivam na drag. Metni si vozaca kakvoga god hoces. Uzmi puru koju god zelis

--- Kraj citata ---

Evo sutra sam slobodan pa mozemo :headbang:

Odi da purejet konacno ubije brasno u pezi NAKON MJESEC DANA!!!
Doci ce i Gilera Purejet 70 cisto da ubije brasno ako si u medjuvremenu stavio kit 70 na pezu tako na niti tu peza opet nema sanse :toothy10:

--- Citat: Tomi_ZG - 30 Svibanj, 2018, 12:34:33 ---
--- Citat: Corector - 30 Svibanj, 2018, 12:04:56 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 30 Svibanj, 2018, 11:38:23 ---Ajme taj peža je grob kad sam ga vidio onaj dan

--- Kraj citata ---

Taj Elyseo je non stop crkavao dok je bio u AC varijatni, kurca nije isao. Da bi zaribao. I onda je kupljena zamjenska kineska AC termo grupa pa je i se i tada kvario da bi na kraju vrlo brzo sve zavrsilo u đubretu.

I onda je kupljena LC masina od Joze, bila je stvarno u super stanju, i kako je SF2 bio karamboliran, stajala je 2, 3 godine. I evo sad lezaji zuje, ali se vozi... a ne cudi me da je i vodena propala...

--- Kraj citata ---
Ne ne mislim na ovog tvog,taj je još avion,nego na ovog iz Zvonkecove ulice,doslovno raspadajuća grobina,rošta tak jako da nadglašava giannelli sa izgorenom vunom,muka mi je kad ga čujem

Btw izbrašnario sam nekog pežu jutros na slavonskoj,toliko da mi ga je bilo žao

--- Kraj citata ---

Nema veze sto to nije ta peza, kao sto vidis sve su iste!!

SF2 Freak:
Naravno da nemozes danas... Naravno

Corector:

--- Citat: SF2 Freak - 30 Svibanj, 2018, 16:58:03 ---Naravno da nemozes danas... Naravno

--- Kraj citata ---

Cek cek, jel se to mene pokusava strpati u isti kos di su pipice koje se izvlace mjesec dana za redom :laughing6:???

Sutra 100%, a ako ima netko zeljan izbrasnariti pezu neka mi se javi di da mu se da skuter. Pa nije purejet nespremno zamorce koje treba pripremati mjesec dana, evo odmah moze samo nek netko drugi odvozi odmah. A ja cu sutra izbransrit pezu :headbang:

SF2 Freak:
Prosla baba s kolacima

Corector:
JER pezina masina je stroj!!!!!!!!!! :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju