Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (134/137) > >>

SF2 Freak:
Tihi slinavac za francuzima si ti  :toothy9:

zvonkec92:
Zaci neki dan nosim mobitel na servis i posle mene dode lik sa pezom SF4 50 4T. Haj sacekam ja njega posto sam bio prije gotov i tako malo priupitam kakav je, kakav ovjes kocnice i to, kako ide. Lik ima nekih 30 i koju godinu, nahvalio ga na sva zvona kao ipak je to pežo to je marka nije to neki kinez. Kaze odma dok je nov kupljen dao je skinut blokadu i kaze ide prejebeno. Mislim si hau jes nou gore je od batine GY6 masina sa ko zna kolko normi i zastopana. Nista pali on njega krece pomalo a masina se teli nejde nikako. Ja ga s KINEZOM ispreskako ko kengur. Na prvom semaforu vise nije htio pricat samnom. Ja digo vizir kazem mu pa neide lose za pezoa lik samo gleda ravno i ne dozivljava me... Da da to je taj novi pezo sa pretumbanom masinom s batine

is woodforest bank open on sundays

PchelaUbica:
Hahah mrale nek si ga isprsko :D
Bas se vidi na ocigled da je pjur čajnez
Iiii to loša kopija kineza, da se razumijemo :)

Corector:
Mrale ja sam mislio da sam budala dok sam stavio purejeta na pezu, ali se pokazalo da je to najbolji swap ikad :D
Sad kad sam vidio da je Dacevros skinio vizir, ima da Elystarce bude najbrze skuterce u kosmosu

ivano_007:

--- Citat: zvonkec92 - 05 Lipanj, 2019, 20:58:40 ---Na prvom semaforu vise nije htio pricat samnom. Ja digo vizir kazem mu pa neide lose za pezoa lik samo gleda ravno i ne dozivljava me...

--- Kraj citata ---

Koji si ti bog :toothy12: :icon_biggrin: imaš besplatno ljetovanje i ovo ljeto zbog ove rečenice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju