Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (121/137) > >>

SF2 Freak:
Boring

Corector:
E j**** ja mater Pirelliju, vozim se po prvi put sa strahom otkako sam sisao s Bridgestonea. Guma dobro drzi, ali na podlogama s manje gripa Bridgestone i dalje drzi al pirelli klizi. I kad kocim jako rano zablokira i nemam silu kocenja.

SAMO BRIDGESTONE i SAMO PUREJET :headbang:

Pogledajmo kako izgleda situacija PUREJET vs MOTOCIKL

Frendici, nista samo ovo, samo serafic, samo da jos ovu sitnicu sredim... samo purejet, jer kad odes u Saharu s purejetom, te sitnice mogu kostati zivota, samo purejet :icon_thumright: :icon_thumright:

Stoga, stani mi na vremensku crtu s tim zamorcetom s kojim se tjesis da ga ne serafis pa da vidimo tko ce isprljati ruke :frajer:

Tko trazi extremnu svakodnevnu pouzdanost, izuzetno niske troskove, zeli se navozati kao nikada do sada,  i samo gasiranje voli ----> SAMO PUREJET :headbang: :headbang: :headbang:

SLIJEDECI MOLIM!!!!... :laughing9:

Sad se bojim kupit Heidenau, na Bridgestonu sam savrseno odvozio desetke tisuca kilometara :icon_scratch:

Sljedeca tripcina sa strojarnicom purejet ce odnijeti nove gume ( 1 voznja i nema vise guma :D), mislim da cu ipak uzeti Bridgestone posto je jeftini, a za Oskara je  :icon_scratch: Da ima hoop odmah bi ga uzeo, poslao sam upite i potrazit cu jos...

Samo extremno, i jedva cekam da me purejet negdje ostavi :laughing9:

PchelaUbica:
Kad ce taj drag race. Ja sam jos uvijek bez skutera. . Cekam vas dvojicu da odlucim :O

ivano_007:
Čeka se da Pero odluči koju svotu novca će obećati ovaj put ukoliko izgubi :headbang:

Corector:
Pao je upravo drag race izmedju Gilere i Peze, 8 puta se mjerilo:
- svaki put je peza izgubila
- nije joj pomogao niti laksi vozac

Gilera Runner Purejet 50 vs Peugeot Jet Force TSDI 50 :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju