Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (97/137) > >>

SF2 Freak:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 27 Srpanj, 2018, 14:27:01 ---
--- Citat: SF2 Freak - 27 Srpanj, 2018, 13:08:46 ---Kod mene ? Spuh , varimat. Ipak to je Peugeot Concorde. Dok na pjurshitu moras dobru kesu krvi ispustiti i opet kaskas 10kmh za Peugeotom.

--- Kraj citata ---

gebu nemaš onu maljossi :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Psssst  :laughing7:

PchelaUbica:
Pa hebote zasto ljudi kupuju kitove uopce. Mislim da ih sad vise za 50 cc nece proizvodit kad vide ovo. A gorivo ce poskupit to sigurno

SF2 Freak:
Pcelice vidom ti trebas dokaza. Nemas brige , imam racune. Prvog i zadnjeg tocenja + snimko da je tank pun. Samo da nadjem neta da sve uplojdam.
Beka poskupi gorivo nemoze ono poskupiti kolko ja mogu jako spustiti potrosnju. Dok karbos srce ko kamion.

I jedam BAM updejt. Videna srka ditech , vlasnik frce gasa ali ona ne slusa. Podnica puna benge... Neka neka kada je do sada stedil na sa tim skuterom. Sada ce mu se to sve trostruko vratiti.

zvonkec92:
Ima i tu neke istine, kolko na ajnspricu ustedis tolko to sve vratis nazad kad rikne pumpa ili neki injektor

SF2 Freak:
Pa to je najveca zamka. Cigo ti ga predstavi kao stedljivo vozilo. Na kraju te opeljesi i ostavi na romobilu. Jer ai ajnsprica bacio na smetliste.

BAM

viden Peugeot SF2. Za razliku od ovoga mrzovoljnog na srki. Ovaj vlasnik ima zensku osobu iza. Mladi par , nasmijani i veseli kruzaju uz plazu.
Francuz jedino kaj izbija je osmjeh na lice vlasnika.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju